Antena Căutare

S-a lăsat cu scandal! Ana Crudu sare la gâtul Danielei Crudu: - Mă sabotează! - Ăăă, ce, cum? Să las selfie-urile, că suntem în finală?"

Prima probă a dat ceva bătai de cap unora, adică  celor care chiar se pricep la bucătărie. În echipa Crudu s-a lăsat cu scandal, asta pentru Ana vrea să câștige, în timp ce Daniela are treabă cu pozele, cu Instagramul, cu Instastory-ul... "Aaa, ce, cum? Să las selfie-urile, că suntem în finală?", cam așa a gândit-o Cruduță.

Prima probă a dat ceva bătai de cap unora, adică celor care chiar se pricep la bucătărie. În echipa Crudu s-a lăsat cu scandal, asta pentru Ana vrea să câștige, în timp ce Daniela are treabă cu pozele, cu Instagramul, cu Instastory-ul...

"Aaa, ce, cum? Să las selfie-urile, că suntem în finală?", cam așa a gândit-o Cruduță.

Ana Crudu a fost la un pas de o criză de nervi la Chefi la Cuțite, din cauza Danielei Crudu care era preocupată mai mult cu selfiuri decât de preparatul pentru finală.

Săriți, a "înnebunit" Scărlătescu! Daniela Crudu l-a făcut pe Chef Cătălin să se dea cu capul de pereți... Din nou, banda e a lui Chef Florin Dumitrescu: Zece farfurii dintr-o lovitură! Echipa galbenă câștigă proba, familia Bin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x