Antena Căutare

Victorie zdrobitoare! Cine a câștigat prima bătălie pe echipe, la „Chefi la cuțite”

După ce au pregătit rețete delicioase de pui cu orez, Alex Velea și băieții din Golden Gang au degustat mâncărurile și au votat care a fost cel mai bun preparat! Care a fost verdictul?

Victorie zdrobitoare! Cine a câștigat prima bătălie pe echipe, la „Chefi la cuțite” Galerie
Echipa condusă de Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cele trei echipe din emisiunea „Chefi la cuțite” au încercat să pregătească rețete cât mai gustoase, pe bază de pui și orez, mâncarea preferată a lui Alex Velea și a celor din Golden Gang.

După ce au degustat cele trei preparate pregătite de bucătarii conduși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iată că a venit și momentul să aflăm voturile!

Cine a câștigat prima probă din ediția 28 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Banda a început să meargă și farfuriile au început să-și facă apariția, în bucătăria „Chefi la cuțite”! Emoțiile au fost mari, căci miza este una uriașă.

citește și: Cum a reacționat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, după complotul colegilor! „Bârfeau ca două țațe bătrâne”

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Uimitor a fost faptul că Florin Dumitrescu nu a reușit să obțină vreun vot, Cătălin Scărlătescu a primit două, iar echipa în dungi a lui Sorin Bontea a scorat o victorie zdrobitoare: nouă voturi!

Inițial, aceștia aveau trei voturi, dar la final, banda a mers și a intrat un teanc de șase farfurii în dungi, spre marea bucurie a bucătarilor din această echipă.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis... Echipele de la „Chefi la cuțite” au intrat la duel! Ce trebuie să gătească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x