Antena Căutare

Cum a reacționat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, după complotul colegilor! „Bârfeau ca două țațe bătrâne”

Timpul de gătit s-a scurt rapid și acum a venit momentul ca Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să deguste ce farfurii au pregătit echipele conduse de ei, ce urmează să fie jurizate de Golden Gang.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au fost nevoite să pregătească o farfurie pe bază de pui și orez, ceva pe placul lui Alex Velea și al băieților de la Golden Gang, cei care vor face jurizarea cei trei echipe.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au făcut un complot împotriva lui Florin Dumitrescu

Au fost momente extrem de dificile pentru concurenții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și bucătarii au încercat, pe cât posibil, să pregătească o mâncare savuroasă și aspectuoasă.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Timpul de gătit s-a scurt rapid și acum a venit momentul ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să deguste și să analizeze ce farfurii au pregătit cele trei echipe, în această ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis

Prima la degustare a fost farfuria cu orez arăbesc a lui Florin Dumitrescu. Apoi a urmat rețeta aleasă de Sorin Bontea, ce a avut un sos surprinzător. Ce detaliu i-a surprins pe bucătari la farfuria lui Cătălin Scărlătescu?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu i-a dat lovitura finală lui Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”... Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x