Antena Căutare

Cine e Raluca Todea, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Chef Florin Dumitrescu a spus că este mândru de ea: „Nu m-am așteptat!”

Raluca Todea a fost surpriza sezonului 10 Chefi la cuțite! Concurenta a ajuns până în Marea Finală a show-ului culinar, însă puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat înainte să devină bucătar. Hai să vezi ce a spus chef Florin Dumitrescu despre ea.

Raluca Todea a fost surpriza sezonului 10 Chefi la cuțite

Antena 1

Raluca Todea din echipa lui chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu evoluția sa din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite. Încă din preselecții, concurenta i-a impresionat pe cei trei jurații cu preparatul său senzațional, dar și cu energia pozitivă.

Vestea dată de Gina Pistol că va merge direct în Marea Finală a show-ului culinar a uimit-o pe finalistă. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă să ajungă atât de departe în concurs. Mai mult decât atât, chef Florin Dumitrescu a mărturisit că este foarte mândru de cea care îi va reprezenta echipa în etapa finală a emisiunii.

Citește și: Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Raluca Todea a avut o reacție nervoasă. Ce s-a întâmplat între ea și Dan Manciu

„Tu ne-ai ajutat mereu, ne-ai scos din chestii. (...) Raluca a reușit, cu 4 ani în bucătărie și un schimb de profesie, să ajungă finalistă în sezonul 10 Chefi la cuțite. Sunt foarte mândru de ea! Acum să sperăm că avem un final fericit al poveștii și că o să câștige”, a spus juratul.

Citește și: Cine e Adrian Stroe, finalist la Chefi la cuțite 2022. Chef Cătălin Scărlătescu l-a susținut: „Are un parcurs constant superb!”

Raluca Todea a rămas să lupte în finala Chefi la cuțite 2022 alături de Florica Boboi și Adrian Stroe pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

Cine e Raluca Todea, finalista sezonului 10 Chefi la cuțite

Raluca Todea are 42 de ani și este din Deva. Înainte să înceapă o carieră în domeniul gastronomiei, finalista sezonului 10 Chefi la cuțite a lucrat în vânzări. Aceasta a renunțat la locul de muncă pentru că nu avea deloc timp să stea cu copilul ei, motiv pentru care a acordat o șansă și pasiunii sale pentru bucătărie.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au gătit concurenții. Când au privit farfuriile, chefii au trăit o surpriză mare

„De mult am vrut să vin la Chefi la cuțite, dar mă gândeam că nu fac față concursului. N-am avut încredere în mine, am avut și un trac de camerele de filmat, motiv pentru care am tot amânat. (...) Am lucrat într-un alt domeniu în trecut: vânzări, acolo l-am cunoscut pe soțul meu și am făcut o echipă foarte bună. Am renunțat la vânzări pentru copilul meu. (...) Bucătăria este pasiunea mea de mult ascunsă, regăsită ulterior. Ca să pot să fac această schimbare în cariera mea am fost nevoită să fac niște cursuri culinare în România. (...) Am decis să plec în Londra acum 4 ani, după ce am terminat cursurile.

Citește și: Cine este Florica Boboi, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Sorin Bontea a fost uimit: „Ca să vezi cum e soarta”

Apoi, am lucrat gratis câteva luni de zile la 2 stele Michelin. Începeam munca în fiecare zi la 7 dimineața și terminam la 1 noaptea, programul era istovitor. Curățam tone de ceapă, tăiam cu forfecuța alge, spălam. În acest restaurant am rezistat 5 luni, nu am mai putut pentru că era un program extrem de greu. Aveam o zi liberă pe săptămână. (...) Acum mi-am deschis o mică afacere cu burgeri în Deva, am ajuns să fac 40 de burgeri pe zi”, a dezvăluit Raluca Todea la preselecții.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cine e Adrian Stroe, finalist la Chefi la cuțite 2022. Chef Cătălin Scărlătescu l-a susținut: „Are un parcurs constant s... Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat în culise, după ce s-au aflat finaliștii. Ce au surprins...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x