Antena Căutare

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Raluca Todea a avut o reacție nervoasă. Ce s-a întâmplat între ea și Dan Manciu

Echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu a câștigat cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, așa că echipele de aur alb și aur roz au intrat la duel. În timpul confruntării, Raluca a avut o reacție nervoasă și Dan Manciu a surprins cu replica pe care i-a dat-o.

colaj foto cu raluca todea si dan manciu de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Raluca Todea și Dan Manciu au avut parte de un schimb acid de replici la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Supărați fiindcă au pierdut încă o confruntare culinară, concurenții din echipele de aur alb și aur roz s-au întâlnit în bucătărie, pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit frumoasa Gina Pistol de data aceasta. Nu mică a fost surpriza concurenților atunci când au aflat ce au de făcut. La un moment dat, în timpul probei, Raluca a avut o reacție nervoasă. Dan Manciu a reușit s-o scoată din minți pe concurentă, spre marea surpriză a tuturor.

Raluca Todea a avut o reacție nervoasă în timpul probei de duel și Dan Manciu a supărat-o, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Cei mai „încercați” la proba duelului au fost să fie cei din echipa de aur alb, adevărați veterani. Cu sufletul la gură, ei au așteptat să vadă ce îi anunță Gina Pistol, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Vin direct la voi ca să trageți la sorți un bilețel. Simpaticilor, testul individual de astăzi se concentrează pe rafinament într-o sesiune de pairing. Asocierea unui preparat cu un sortiment de vin cere un gust elevat, cultivat, care recomandă un gurmand, fie un pasionat de gătit, fie un profesionist, fie toate laolaltă! Pun în pahare vinurile unei crame încărcate de istorie. Și ca să fie un test pe cinste, am ales câteva sortimente cu o personalitate aparte, așa că vă rog să fiți atenți”, a zis Gina Pistol, prezentând apoi fiecare vin ales.

Rând pe rând, concurenții și-au turnat în pahare din vinul primit după tragerea la sorți și au încercat să se gândească la ce rețete vor face un pairing perfect cu respectiva băutura.

Cronometrul a pornit și toată lumea s-a năpustit asupra ingredientelor din cămară, căci toată lumea a încercat să pregătească o mâncare cât mai gustoasă. Unii au mers la sigur cu rețete „cuminți”, în timp ce alții au riscat cu mâncăruri ceva mai complicate. Având în vedere că semifinala este tot mai aproape, atunci e lesne de înțeles de ce emoțiile au atins cote maxime. Tocmai de aceea, tensiunile au fost nu numai la oala sub presiuni, ci și între concurenți. În timpul duelului, Raluca a fost enervată de replicile lui Dan Manciu și până la o ceartă n-a mai fost decât un pas.

„Lăsați-mă în pace, că și eu pot să mă întorc la voi și să țip de vă sare părul din cap dacă răcnesc o dată!”, a zis concurenta de la Chefi la cuțite.

Dan Manciu a încercat s-o calmeze pe colega lui de echipă, dar se pare că n-a avut prea mult succes în acest sens.

„Raluca, de ce te panichezi așa?”, a întrebat acesta naiv, în timpul duelului din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

„Nu sunt gata carnea și cartofii! Parcă eu nu știu cum trebuie să fie!”, a replicat tânăra nervoasă.

Tensiunile au fost uriașe până în ultima clipă, când s-au pus ultimele ingrediente pe farfurie. Rămâne de văzut ce vor crede chefii despre rețetele pregătite.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi ce a urmat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 12 battle de gătit. Ce echipe au intrat la duel... Chefi la cuțite, 14 noiembrie 2022. Chefii au făcut degustarea farfuriilor de la duel. Ce au zis Bontea, Scărlătescu și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x