Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cine este și cum arată iubita lui Kani de la „Chefi la cuțite”! Maria face senzație pe Instagram

Kani (Andrei Hîncu) din echipa lui Florin Dumitrescu a fost unul dintre cei mai apreciați și surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cine este și cum arată iubita acestuia?

Kani (Andrei Hîncu) din echipa lui Florin Dumitrescu a fost unul dintre cei mai apreciați și surprinzători concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Chefi la cuțite

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a adus, timp de 44 de ediții, concurenți cu povești de viață surprinzătoare, rețete delicioase, battle-uri palpitante și multe momente de neuitat. Printre concurenții cu adevărat surprinzători a fost și Kani (Andrei Hîncu), din echipa lui Florin Dumitrescu.

De meserie frizer, tânărul a demonstrat că uneori pasiunea pentru gătit te poate ajuta să pregătești farfurii la fel de bune precum cele făcute de un bucătar în adevăratul sens al cuvântului!

Cine este și cum arată iubita lui Kani (Andrei Hîncu) de la „Chefi la cuțite”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Kani (Andrei Hîncu) a decis să pregătească în etapa degustărilor pe nevăzută o rețetă de pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola.

Preparatul său a fost atât de gustos încât Florin Dumitrescu i-a cerut rețeta și l-a lăudat.

citește și: Kani de la „Chefi la cuțite” a dat lovitura cu piesa lansată! Ce videoclip îndrăzneț a filmat Andrei Hîncu

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu”, i-au dezvăluit chefii, oferindu-i cuțitele necesare pentru a trece mai departe, în următoarea etapă.

În bootcamp, Kani (Andrei Hîncu) a avut ceva emoții, dar nu a lăsat neîncrederea să îl faulteze. A gătit și a dat tot ce a avut mai bun, iar pentru acest lucru a fost răsplătit cu un loc în echipa lui Florin Dumitrescu. Dar poate că cel mai surprinzător lucru a fost faptul că tânărul, de meserie frizer, a reușit să treacă peste numeroase bătălii culinare cu bine.

Kani (Andrei Hîncu) a demonstrat tuturor ce potențial uriaș are atunci când a devenit unul dintre cei nouă semifinaliști ai sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Vlăduț Manoliu a recunoscut ce planuri avea cu premiul de la „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă concurentul în prezent

Chiar dacă nu a reușit să câștige marele trofeu, acesta se poate lăuda cu faptul că are mai bine de patruzeci de mii de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram.

Fiecare postare a sa devine instant virală și adună mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că Andrei Hîncu este extrem de apreciat.

Puțini sunt cei care știu însă ce iubită frumoasă are Kani! Tânăra se numește Maria Tarus și a fost cea care l-a susținut să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta este dansatoare profesionistă, stilistă și artistă.

Video