Antena Căutare

Cine este sosia lui Cătălin Scărlătescu. Aytaç Doğan, artistul turc care seamănă leit cu chef-ul român: „E 1 la 1 Scărlătescu”

Cătălin Scărlătescu a povestit o experiență ciudată petrecută în Turcia, când a descoperit că un artist seamănă leit cu el.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite Galerie
Cătălin Scărlătescu a povestit că a descoperit un artist turc cu care seamănă leit | Antena 1

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat în emisiunea online a lui Pepe „Bar online” și a vorbit despre un eveniment pe care nu îl poate uita vreodată. Chef-ul a descoperit că în Tucia există un artist pe nume Aytaç Doğan, care îi seamănă leit. Cătălin Scărlătescu a povestit că a făcut această descoperire după ce, aflându-se în Istanbul a primit o bere gratis, iar o persoană i-a pupat mâna pe stradă.

„Acum ceva timp, vreo 3-4 ani eram în Instambul, în Galatasaray și vine unul la mine, îmi ia mâna, o pupă și spune ceva în turcă. Ce-are ăsta, frate? Mai merg, intru să beau o bere, vine unul zice ceva în turcă, îmi pune o bere și pleacă”, i-a povestit Scărlătescu lui Pepe.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Degustare cu surprize la proba pentru amuletă! Ce l-a uluit pe Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, despre artistul turc Aytaç Doğan: „E 1 la 1 Scărlătescu”

Chef-ul a povestit că l-a întrebat pe cel care i-a oferit o bere de ce a făcut acest gest.

Vezi imagini în GALERIA FOTO.

„I-am zis că a venit unul mai devreme mi-a pupat mâna pe stradă, acum tu îmi dai o bere degeaba și tot vorbești cu mine în turcește. Eu îi spuneam în engleză. Ce-ai cu mine? El era foarte siderat că vorbeam în engleză. E unul care cântă la un instument în trupa Trio Taksim. E 1 la 1 Scărlătescu”, a povestit chef-ul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr vâlvoi! Fanii au reacționat imediat: „Florin Piersic pe șaten”

Pepe a căutat pe YouTube un videoclip al trupei turcești și a fost surprins să constate că într-adevăr Cătălin Scărlătescu și Aytaç Doğan seamănă foarte bine.

„E Scărlătescu, cântă la țambal, ciupește țambalul. Chiar că seamănă”, a comentat Pepe.

Cătălin Scărlătescu a afirmat că seamănă exact cu el, când era mai corpolent:

„Pe vremea când eram un pic mai gras eram 1 la 1”, a spus Scărlătescu.

„Cum ar fi să-l chemi la Chefi să jurizeze? Să stea cu Bontea”, a glumit Pepe, privind videoclipul cu artistul turc. „Sau să vină el și eu să mă uit la el. Trebuie să învăț turcește”, a completat îndrăgitul chef.

Cătălin Scărlătescu, despre profesia de chef: „Ce am reușit să fac eu și colegii mei a fost să transformăm meseria de bucătar”

În discuția cu Pepe Cătălin Scărlătescu a vorbit și despre profesia sa, care în trecut nu era la fel de râvnită și de interesantă ca acum. Chef-ul și-a amintit că în perioada în care și-a încput cariera a fi bucătar nu reprezenta o meserie atractivă din punctul de vedere al femeilor. Scărlătescu spune că de când el și colegii lui, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au început să apară la televizor, meseria de bucătar s-a transformat în chef, iar toată lumea este mult mai interesată de această profesie.

„Ce am reușit să fac eu și colegii mei a fost să transformăm meseria de bucătari în chefi. Pe vremuri nu era cu plating”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii Bar Online.

Chefi la cuțite – lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale... Elwira Petre și tatăl lui Ruby, printre concurenții celei de-a patra ediții Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x