Antena Căutare

Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr vâlvoi! Fanii au reacționat imediat: „Florin Piersic pe șaten”

Cătălin Scărlătescu a reușit să își surprindă fanii din plin după ce a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care are păr din plin!

Cătălin Scărlătescu, în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 Galerie
Au descoperit toți cum arată Cătălin Scărlătescu, în versiunea cu păr vâlvoi | Antena 1

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus publicului 44 de ediții savuroase, presărate cu povești de viață uluitoare, rețete gustoase și bătălii culinare ce au ținut fanii cu sufletul la gură.

Acum, cei trei îndrăgiți jurați ai show-ului culinar de la Antena 1 au pus „la gătit” sezonul 9. Totuși, în pauzele de filmări sau în timpul liber, celebrii bucătari nu ratează vreo ocazie să își surprindă fanii cu fel și fel de postări, pe paginile lor oficiale de Instragram. Așa au descoprit toți cum arată Cătălin Scărlătescu, în versiunea cu păr vâlvoi!

Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți bucătari din România, acesta având în prezent mai bine de patru sute de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Fiecare postare a sa face senzație și adună instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

Fanii nu ratează nimic din ceea ce dezvăluie îndrăgitul jurat al emsisiunii „Chefi la cuțite”. Chiar dacă este extrem de discret în privința vieții sale amoroase, bucătarul își dezvăluie uneori și latura romantică sau artistică, semn că bucătăria nu este singura sa pasiunea.

citește și: Cum arată sora „Divei lui Scărlătescu”. Lavinia Ilcău se mândrește cu cea care îi este și cea mai bună prietenă

De curând, Cătălin Scărlătescu a reușit să-i lase mască pe fani atunci când a postat o fotografie în care apare cu părul vâlvoi, de culoare închisă. Privirea misterioasă și atitudinea de milioane par să promită că vor frânge multe inimi în rândul doamnelor și al domnișoarelor.

„Păzea că vin 😁😁😁”, a fost mesajul postat de îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat instant zeci de mii de persoane au reacționat imediat.

„HOT SCARLA HOT”, „❤️❤️ frumos barbat”, „😌👍 ti-ar sta bine”, „Pentru sezonul 9 ți-a crescut par😂😂😂😂”, „A la Florin Piersic pe saten😂”, „bai nene. Abia te-am recunoscut.”, „Cu păr arătați mai tânăr”, „wow”, „Ce a îmbătrânit Keanu Reeves😳”, iată doar o parte dintre mesajele pe care le-a primit Cătălin Scărlătescu, pe pagina sa de Instagram.

citește și: Ce mai face Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”! Imaginile care au bucurat din plin fanii

Dacă nu v-ați dat deja seama, schimbarea de look a juratului emisiunii „Chefi la cuțite” nu este una permanentă, ci doar un truc posibil prin intermediul diferitelor filtre foto.

Totuși, cu sau fără păr, Cătălin Scărlătescu este la fel de îndrăgit de public și fanii abia așteaptă să îl vadă pe acesta în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1!

Noul sezon „Chefi la cuțite” va fi difuzat în curând la Antena 1!

Cum arată sora „Divei lui Scărlătescu”. Lavinia Ilcău se mândrește cu cea care îi este și cea mai bună prietenă... Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x