Antena Căutare

Claudia de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant după Finală: „Nu a fost să fie pentru noi”. Ce i-a transmis lui Ionuț Belei

Claudia Radu a făcut parte din echipa Roxanei Blenche în Finală, a luptat cu toată puterea, însă rezultatul final nu a fost așa cum și-ar fi dorit. Totuși, concurenta vede partea bună a experienței și nu contenește să laude talentele culinare ale Roxanei.

Cristina Radu, în lacrimi, la Chefi la cuțite
Claudia Radu a luptat în Finală în echipa Roxanei Blenche | A1.ro

Claudia Radu a postat un mesaj pe contul său de Instagram după difuzarea Finalei Chefi la cuțite, sezonul 8.

Roxana Blenche a intrat în Finala Chefi la cuțite, concurând cu doi membri ai echipei „Dungi”: Ionuț Belei și Maria Șandru.

Fiecare finalist și-a ales o echipă formată din concurenții acestui sezon de Chefi la cuțite.

Citește și: Ce reacție a avut Adda când a aflat că soțul său, Cătălin Rizea, nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”! „I-am cumpărat deja”

Așadar, Roxana Blenche a intrat în Bucătărie alături de Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și Andrei Hîncu (Kani).

Claudia Radu s-a atașat foarte mult de Roxana Blenche, de-a lungul sezonului 8 Chefi la cuțite și și-a dorit să o ajute în Finală. Finala Chefi la cuțite a fost câștigată de Ionuț Belei, însă pentru echipa Bulinelor Blenche este „câștigătoarea supremă”.

Claudia Radu, despre Roxana Blenche: „Pentru noi ești câștigătoarea supremă”

„Nu a fost să fie pentru noi... Rezultatul nu schimbă însă cu nimic tot ceea ce este și reprezintă Roxana Blenche, un bucătar extraordinar și un om cu o inimă mare și iubitoare. Roxana Blenche , sunt mândră că am fost în echipa cu tine și îți mulțumesc că mă inspiri și pentru tot ajutorul acordat. Și pentru noi ești câștigătoarea supremă. Te iubesc”, a scris Claudia Radu, pe contul său de Instagram.

Citește și: Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”

Claudia le-a transmis felicitări celorlalți 2 finaliști:

„Felicitări, Ionuț George Belei, pentru trofeu, ai demonstrat că ești maestru în arta culinară. Felicitări, Maria Șandru , pentru performanța de a fi în finală, sunt sigură că familia ta e mândră de tine.

Sunt tristă că se termină aventura asta minunată, dar sunt recunoscătoare pentru absolut tot”, a scris Claudia Radu pe Instagram.

De asemenea, Claudia a vorbit și despre experiența minunată pe care a trait-o în sezonul 8.

„Stau și mă uit la toate pozele astea superbe... și nici acum, la câteva luni după ce am terminat filmările și după difuzarea sezonului, nu îmi vine să cred că am trecut prin această experiență minunată.

Citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Mulțumesc din suflet, chef Florin Dumitrescu , pentru că m-ai luat în echipa ta și pentru încrederea acordată pe tot parcursul competiției. Dacă înainte te îndrăgeam, acum că te-am descoperit și ca om te iubesc de-a dreptul. Mulțumesc, chef Sorin Bontea, pentru cuvintele frumoase si pentru fiecare dată când mă „descopereai" în toate farfuriile de gospodină, am râs copios acasă. Multumesc, chef Cătălin Scărlătescu pentru cuvintele frumoase si pentru „senzaționalul" acordat pentru farfuria cu noodles, m-ai uns la pipotă. #scarlatescupresedinte. Multumesc, Gina Pistol, pentru încurajarea și cuvintele frumoase și pentru faptul că am descoperit în tine un om extraordinar. Mă bucur din suflet pentru tine și Andrei. Mulțumesc întregii echipe care face posibilă această emisiune, sunteți extraordinari și țineți-o tot așa”, a scris Claudia Radu, una dintre semifinalistele lui chef Florin Dumitrescu.

Ce reacție a avut Adda când a aflat că soțul său, Cătălin Rizea, nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”! „I-am cumpărat ... Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x