Antena Căutare

Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”

Maria Șandru, finalistă a sezonului 8 Chefi la cuțite, a transmis un mesaj pentru colegii, chefii și urmăritorii emisiunii. Concurenta și-a cerut iertare pentru momentele în care vocabularul ei a fost unul colorat.

Maria Șandru și Ionuț Belei, finaliștii lui Sorin Bontea Galerie
Ce mesaj a transmis Maria Șandru, după încheierea competiției Chefi la cuțite | A1.ro

În Finala sezonului 8 Chefi la cuțite au intrat Ionuț Belei, Roxana Bloenche și Maria Șandru. Cea de-a treia finalistă a fost pe picior de egalitate cu Paul Maxim, însă Florin DUmitrescu a ales să o trimită pe Maria în Finală, judecând după numărul de probe în care a obținut un punctaj mai mare în Semifinale.

Așadar, Maria Șandru a fost pusă în postura de a-și alege echipa alături de care a gătit în Finala sezonului 8 Chefi la cuțite.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Situație grea pentru Maria Șandru, în finală! Ce s-a întâmplat în echipa sa

Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Finala Chefi la cuțite, sezonul 8 a fost câștigată de Ionuț Belei.

Ce echipă și-a ales Maria Șandru în Finală

Maria Șandru a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, prin care a mărturisit că este mulțimită de experiența pe care a trait-o în competiție.

Maria Șandru a mărturisit că de acum va fi mai concentrate asupra familiei, de care i-a fost atât de dor în perioada în care a participat la Chefi la cuțite.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea

„Azi am închis un capitol din cartea vieții mele, nu sunt deloc supărată am cunoscut atâția oameni faini, am avut onoarea să gătesc cu oameni minunați, pentru oameni minunați și ce să zic, am închis capitolul dar nu cartea începe capitolul 2 din viața mea, acum vreau să mă dedic familiei mele, copilaș̦ilor mei, soț̦ului mei, părinților mei, tuturor persoanelor care sunt aproape de mine.... și totuși la sfârșit în finală mea am vrut să fie toți cei pe care i-am ales, să fie în farfurie, să lucreze pentru ei.

Ce a transmis Maria Șandru, după Finala Chefi la cuțite. Pentru ce și-a cerut iertare finalista

Maria Șandru a ieșit în evidență ca urmare a limbajului său colorat. De-a lungul sezonului 8 Maria s-a exprimat așa cum a simțit, ceea ce i-a amuzat pe unii dintre colegi.

Maria Șandru și-a cerut scuze pentru acele momente, adăugând că nimeni nu e perfect.

CItește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche

„Meritul este al lor vă mulțumesc dragilor și vă cer scuze dacă v-am greș̦it cu ceva aceleași scuze le adresez cheflilor chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu dacă̆ v-am greș̦it și am ieșit cumva din cuvântul vostru să mă iertați. Niciodată̆ nu aș fi vrut, vă port respect și sunteți aici la mine în suflet! Iertare vă cer și vouă, urmăritorii emisiunii Chefi la cuțite, celor pe care i-am deranjat cumva prin vocabularul meu mai colorat, dar nimeni nu e perfect și de multe ori perfecțiunea o găsim doar în filme sau povești! Vă pup cu drag pe toți!

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuț Belei este marele câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”! Finala a obținut cele mai mari cifre de la lansarea... Dezvăluiri din culisele emisiunii Chefi la cuțite. Ce spune Sorin Bontea despre conflictele și battle-urile pierdute de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x