Căutare Live

Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

Claudia Radu, semifinalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a făcut recent o dezvăluire complet neașteptată pentru fani, la o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul de pe Instagram a adunat instant mii de reacții și sute de comentarii.

Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Una dintre cele mai îndrăgite și apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 este Claudia Radu, o tânără care a demonstrat că nu trebuie să ai studii de bucătar ca să poți face spectacol în bucătărie.

Cu o imensă pasiune pentru rețete și combinații surprinzătoare de gust, concurenta a reușit să întreacă inclusiv bucătari cu experiență și să ajungă tocmai în semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”.

Claudia Radu de la „Chefi la cuțite” sezonul 8, mesaj neașteptat pe Instagram

Nu de puține ori, Florin Dumitrescu a lăudat-o pentru modul în care aceasta reușește de fiecare dată să confere chiar și unui preparat simplu o adevărată explozie de gust și arome.

citește și: Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 aduce numeroase surprize! Ce îi așteaptă pe concurenții din sezonul 8

Pe 9 decembrie, Claudia Radu a împlinit vârsta de 28 de ani și acesta a fost momentul în care concurenta a transmis fanilor săi un mesaj complet neașteptat, pe pagina sa de Instagram. Tânăra nu doar a mulțumit tuturor pentru mesajele și urările primite, ci a făcut inclusiv dezvăluiri surprinzătoare pentru mulți!

Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

sursa foto: Instagram

Claudia Radu, semifinalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” (sursa: instagram)

„Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt o bucățică din timpul vostru ca să îmi faceți ziua de naștere mai frumoasă cu o urare. 🥰🥰🥰🥰 Și nu ați fost puțini 😂😂 Chiar dacă nu am răspuns tuturor să știți că le-am citit pe toate și am plâns de fericire. 🥺🥺🥺❤❤❤❤

citește și: Claudia de la Chefi la cuțite, despre plecarea lui Foca: „Dezvălui un detaliu personal și foarte drag, care are legătură cu el”

Dacă tot e ziua confesiunilor, vreau să vă arăt o nouă latură din viața mea. Acum 3 săptămâni am decis să mă apuc de sală, iar acum 3 luni mi-am îmbunătățit alimentația. Sănătatea începuse să îmi fie afectată și nu mai puteam să stau nepăsătoare. Știu că va fi un drum lung și anevoios până voi ajunge unde îmi doresc, dar nu mă voi lăsa. Și vă datorez o mare parte a acestei decizii vouă, celor care mă urmăriți și care m-ați copleșit cu mesaje care mai de care mai frumoase. ❤❤❤❤❤❤❤

citește și: „O să leșine nebuna”. Cum a reacționat Adda când soțul său, Cătălin Rizea, a ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”

Vă mulțumesc încă o dată și vă voi ține la curent! 😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤”, acesta este mesajul postat de Claudia Radu din echipa lui Florin Dumitrescu, devenită semifinalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Luni, 14 decembrie 2020, de la ora 20:30, cei nouă semifinaliști vor trece prin trei probe de foc, menite să le testeze din plin răbdarea, priceperea la gătit și imaginația! Șase dintre aceștia vor părăsi competiția, așa că bătălia se anunță a fi una...la cuțite!

După numeroase dueluri și confruntări, concurenții vor da ultima bătălie culinară în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va avea loc marți, pe 15 decembrie 2020, de la ora 20:30, la Antena 1, când vom afla cine este câștigătorul marelui trofeu.

Fetele lui Chef Florin Dumitrescu au crescut și îi seamănă leit! Cum arată azi... Finala „Chefi la cuțite” 2020. Sezonul 8 își alege câștigătorul pe 16 decembrie, la Antena 1...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x