Antena Căutare

Claudia de la Chefi la cuțite, despre plecarea lui Foca: „Dezvălui un detaliu personal și foarte drag, care are legătură cu el”

Claudia Radu, concurenta din echipa „Bulinelor” de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, după eliminarea colegului său din echipa „Carourilor”, Foca. Claudia a dezvăluit un detaliu personal și foarte drag cu care Foca are legătură.

Claudia, îmbrățișându-l pe Foca, după ce acesta a fost eliminat din competiția Chefi la cuțite Galerie
Foca a fost eliminat de la CHefi la Cuțite, chiar înainte de semifinale. Claudia Radu a transmis un mesaj emoționat după plecarea colegului său

Deși se bucură că nu a plecat nimeni din echipa sa înainte de semifinală, Claudia a mărturisit că nu poate să nu fie tristă din cauza plecării lui Foca, despre care consideră că este unul dintre cei mai minunați oameni din sezonul 8 al competiției Chefi la Cuțite.

Astăzi, pe 9 decembrie, este ziua Claudiei Radu de la Chefi la cuțite și a decis să facă o dezvăluire despre relația de prietenie pe care a construit-o cu Foca.

După ultimul battle al sezonului 8 al competiției Chei la Cuțite, concurenții din echipa „Carourilor” și din echipa „Bulinelor” au intrat în proba individuală, unde au avut de gătit un preparat care îi reprezintă. În urma jurizării chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Foca a primit cel mai mic punctaj.

Mesajul Claudiei Radu, după eliminarea lui Foca de la Chefi la cuțite

Faptul că Foca a fost eliminat chiar înainte de semifinale i-a întristat profund pe colegii din echipa Carourilor, dar și pe cei din celelalte echipe.

Claudia intră în semifinale alături de Kani și Roxana Blenche, toți trei făcând parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Totuși, Claudia nu a putut să nu-și exprime aprecierea pe care o are pentru Foca.

„Deși sunt încântată de faptul că toate bulinele sunt în semifinală, tristețea este mare că a fost eliminat unul dintre cei mai faini oameni din concurs.
De ce postez asta? Astăzi, de ziua mea, am hotărât să vă dezvălui un detaliu personal și foarte drag cu care Foca are legătură”.

Citește și: Mesajul emoționant al lui Silviu Costan (Foca), după eliminarea de la Chefi la cuțite: „A fost o nebunie de experiență”

Claudia a dezvăluit ce sfat prețios i-a dat Foca la Chefi la cuțite

Claudia a mărturisit că Foca i-a dat un sfat prețios pentru viața din afara competiției:

„Undeva pe la jumătatea battle-urilor, într-o pauză, în toiul discuțiilor despre mâncare, bloguri culinare, experimente in bucătărie etc (despre ce altceva puteam vorbi?), Foca îmi spune: "Tu trebuie să îți faci vlog ca al Jamilei și să te numești CLAUDETTE". Cum să nu ajungi să îl iubești. Foca, indiferent de rezultat, tu rămâi un super om și mă bucur enorm că te-am cunoscut și am rămas prieteni și după concurs. Nu o să uit niciodată accentul tău de ardelean fain și pauzele dintre filmări în care râdeam cu tine până îmi dădeau lacrimile. Mult succes în viață, să fii fericit alături de soțioara ta și să aveți parte de tot ce vă doriți”, a scris Claudia Radu pe contul său de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia a fost aleasă de chef Dumitrescu să facă parte din echipa sa, pentru gustul deosebit pe care îl dă mâncării. De-a lungul competiției, Claudia a evaluat și a exclamat în repetate rânduri că și-a depățit „condiția de gospodină”.

Citește și: Finala „Chefi la cuțite” 2020. Sezonul 8 își alege câștigătorul pe 15 decembrie, la Antena 1

Povestea de viață a Claudiei Radu, semifinalistă în sezonul 8 Chefi la Cuțite

Claudia a venit în sezonul 8 de la Chefi la cuțite și a povestit că nu are o școală de bucătărie, ci este numai pasionată.

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a povestit Claudia Radu în audițiile de la Chefi la cuțite.

Semifinala „Chefi la cuțite” 2020 aduce numeroase surprize! Ce îi așteaptă pe concurenții din sezonul 8... „O să leșine nebuna”. Cum a reacționat Adda când soțul său, Cătălin Rizea, a ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x