Antena Căutare

Claudiu Gherguț și-a sărbătorit ziua de naștere în timpul stagiului la Retroscena. Cum l-a surprins chef Richard Abou Zaki

Claudiu Gherguț se află, în prezent, în Italia, acolo unde se bucură de o părte din premiul câștigat în sezonul 15 Chefi la cuțite, și anime stagiul de practică de la Retroscena. Astfel, tânărul bucătar și-a sărbătorit ziua de naștere alături de chef Richard Abou Zaki.

Galerie
Cum și-a sărbătorit ziua de naștere Claudiu Gherguț, câștigătorul Chefi la cuțite, alături de chef Richard Abou Zaki | Antena 1

Claudiu Gherguț trăiește una dintre cele mai frumoase perioade. Pe lângă premiul cel mare și trofeul pe care le-a obținut la finalul sezonului 15 Chefi la cuțite, acesta a primit și un stagiu la restaurantul lui Richard Abou Zaki cu o stea Michelin. Deși tânăărul bucătar nu se află pentru prima dată într-o bucătărie de top, el are astfel posibilitatea să învețe noi tehnici de la cei mai buni din domeniu, dar și să împărătășească cu colegii săi ideile sale inedite în materie de gastronomie.

Cum și-a sărbătorit Claudiu Gherguț ziua de naștere la Restoscena, alături de chef Richard Abou Zaki

Câștigătorul sezonul 15 Chefi la cuțite se simte extraordinar în bucătăria de la Retroscena. Acesta pare că s-a apropiat foarte mult de chef Richard Abou Zaki și chiar și-a sărbătorit ziua de naștere alături de juratul Chefi la cuțite.

Claudiu se află în plin stagiu de practică așa că nu și-a putut lua prea mult timp liber pentu a celebra aniversarea. Cu toate acestea, chef-ul nu a putut să nu marcheze momentul important.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Interviu cu Claudiu Gherguț, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 15. Cum explică alegerea concurenților pentru echipa din finală

Acesta l-a fotografiat pe Claudiu în timp ce pregătea celebrul desert Cocco Bello al Mare, cel care i-a adus bucătarul mult râvnita stea Michelin. Astfel, câștigătorul Chefi la cuțite a avut ocazia să afle câteva din secretele lui chef Richard.

Recent, Claudiu a și gustat din celebrul desert al lui chef Richard și a fost uimit de savoarea care a cucerit și cele mai fine gusturi. Aromele l-au purtat imediat pe acesta în copilăria de la malul mării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, ei au ieșit în oraș pentru a sărbători ziua de naștere a lui Claudiu. Judecând după videoclipul publicat de jurat pe contul lui de Instagram, cei doi au ciocnit o bere în cinstea tânărului bucărat.

„La mulți ani, Claudiu”, a scris acesta alături de imagini, iar sărbătoritul a repostat videoclipul mulțumindu-i.

Ce spune Claudiu Gherguț, câștigătorul Chefi la cuțite, despre stagiul de practică la Retroscena

Începând cu sezonul 14, câștigătorul sau câștigătoarea Chefi la cuțite primește, alături de marele trofeu și suma de 30.000 de euro, experiența unică a unui stagiu sub îndrumarea lui Chef Richard, chiar în bucătăria unde a conceput rețetele care i-au adus prima stea Michelin.

Citește și: Claudiu Gherguț, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia, detalii neștiute despre începutul carierei lui| EXCLUSIV

„Am descoperit o lume nouă la restaurantul Retroscena – acest stagiu mi-a deschis ușa spre o experiență total diferită față de bucătăriile în care am lucrat până acum. Retroscena are o bucătărie cu o identitate aparte, foarte puternică. Se vede că Chef Richard pune suflet în fiecare farfurie pe care o creează. Totul se întâmplă la alt nivel aici, este fenomenal”, a declarat Claudiu Gherguț.

„Claudiu a mai lucrat în bucătării fine dining, dar, desigur, fiecare bucătărie fine dining are identitatea sa, așa încât pentru el este o experiență nouă, pe care mă bucur din tot sufletul că i-o pot oferi. O experiență la cel mai înalt nivel în gastronomie, care îi arată ce a făcut din Retroscena un restaurant faimos și apreciat în Italia.

Claudiu a meritat din plin să câștige sezonul 15 și sunt foarte fericit că își va îmbogăți experiența cu acest stagiu la Retroscena, care îi dezvăluie noi tehnici în bucătărie, dar și inspirație, idei și perspective pentru drumul lui în continuare. Este un băiat ambițios, care a făcut multe sacrificii pentru această meserie și care vrea să învețe cât mai multe despre arta culinară.

Experiența de aici este un stagiu despre excelența în gastronomie oferit celui mai bun dintr-un sezon – iar acesta este mesajul care pleacă și spre concurenții următorului sezon, pentru ca ei să aibă un plus de motivație ca să dea tot ce au mai bun în această competiție”, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

Chef Alexandru Sautner, vacanță cu familia în pauza de filmări Chefi la cuțite: „Timpul alături de cei dragi este nepreț...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Comentarii


Citește și
Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16. Luca Zvaleni pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul la Retroscena
Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 16. Luca Zvaleni pleacă acasă cu premiul de 30.000 de Euro și stagiul...
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la admiratori de Crăciun. Copiii Familiei Regale urmează un protocol strict
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la... Catine.ro
Finala Chefi la cuțite, 24 decembrie 2025. Cine sunt finaliștii sezonului 16. Ce premieră spectaculoasă a avut loc în Marea Finală
Finala Chefi la cuțite, 24 decembrie 2025. Cine sunt finaliștii sezonului 16. Ce premieră spectaculoasă a avut...
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile”
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile” Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei Giurgiu | VIDEO
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei... Libertatea.ro
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a... AntenaSport
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu bebelușul: „Raza mea de soare”
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima... Elle
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la... Spynews.ro
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară HelloTaste.ro
Un bărbat a fost concediat pentru că le-a adus colegilor prăjituri de ziua lui. A dat în judecată firma și a primit despăgubiri uriașe
Un bărbat a fost concediat pentru că le-a adus colegilor prăjituri de ziua lui. A dat în judecată firma și a... Antena3.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el useit
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume Jurnalul
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit Kudika
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga Justiție! «Aseară la ora 20...»
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga... Redactia.ro
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026
Moş Crăciun a venit mai repede pentru deputaţi. Parlamentarii şi-au dat singuri mai mulţi bani pentru 2026 Observator
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard MediCOOL
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase... UseIT
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x