Antena Căutare

Concurs! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Griddle Pan, exact ca cea din emisiunea „Chefi la cuțite”

​O nouă ediție savuroasă a emisiunii „Chefi la cuțite” aduce și săptămâna aceasta un super concurs! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Griddle Pan, cu care să pregătești adevărate minunății culinare!

Concurs! Răspunde la întrebare și câștigă o tigaie Regis Stone Griddle Pan, exact ca cea din emisiunea „Chefi la cuțite”
Câștigă o super tigaie Regis Stone Griddle Pan

​O nouă ediție savuroasă a emisiunii „Chefi la cuțite” aduce și săptămâna aceasta un super concurs! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Griddle Pan, cu care să pregătești adevărate minunății culinare!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ar trebui să gătești pentru șeful tău, ce preparat crezi că l-ar impresiona și de ce?”.

Concursul începe pe 03.12.2018 la ora 21:00 și se termină pe 09.12.2018, la ora 23:59!

Cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 03.12.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Aloshop pregătește săptămână de săptămână un concurs savuros la care poți câștiga un premiu special. De data aceasta punem la bătaie o tigaie Regis Stone Griddle Pan, ideală pentru momentele în care vrei să pregătești un grătar cu adevărat delicios.

Concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” aleg să și pregătească toate rețetele în aceste tigăi, fiindcă sunt mult mai rezistente decât cele ceramice și au capacitatea de a preveni lipirea.

Totul se datorează stratului special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Alimentele nu se lipesc, chiar dacă alegi să nu folosești ulei. În plus, carnea, legumele sau celelalte ingrediente își păstrează textura și culoarea.

Vei putea găti sănătos, profitând din plin de substanțele nutritive ale alimentelor alese de tine!

În tigaia Regis Stone Griddle Pan poți pregăti fripturi aromate, mici, legume, cârnați și zeci de alte rețete delicioase, extrem de simplu și rapid.

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care vei uita de neplăcerea fumului sau a urmelor de arsurp. Te vei simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”, care face spectacol în bucătărie, indiferent de rețeta pe care trebuie s-o pregătească!

Te simți norocos? Intră și tu în concurs!

Momentul adevărului! Cine va câștiga Amuleta Imunității? „Tartă cu mere... sigur Scărlătescu a făcut-o!”... Rodica Bârlea s-a întors în fața chefilor cu o misiune clară: „Dacă aș câștiga, mi-aș luat motor, primul lucru. Dacă am ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x