Antena Căutare

CONCURS! Intră în competiția "Chefi la cuțite" și câștigă o super tigaie cu care să faci spectacol în bucătărie!

Intră în cea mai tare competiție a momentului și poți câștiga și tu o tigaie cu care poți face spectacol în bucătărie! Gătitul se va transforma într-o adevarată plăcere și te vei simți precum concurenții de la "Chefi la cuțite"!

Intră în cea mai tare competiție a momentului și poți câștiga și tu o tigaie cu care poți face spectacol în bucătărie! Gătitul se va transforma într-o adevarată plăcere și te vei simți precum concurenții de la "Chefi la cuțite"!

Concursul începe pe 30.04.2018 la ora 21:00 și se termină pe 06.05.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Care este preparatul favorit ce poate fi gătit doar în tigaia wok”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE Wok, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 07.05.2018, pe pagina de Facebook a emisiuniiChefi la cuțite” și pe pagina concursului (click AICI).

Tigaia Wok se potrivește pentru orice gospodină sau pentru orice bucătar care dorește să facă spectacol în bucătărie pregătind rețete variate, din bucătăria internațională. Oricât de dificil ar părea un preparat, cu acest wok totul devine floare la ureche.

Secretul constă în baza din oțel inoxidabil din care este fabricată această tigaie din gama Regis Stone. Căldura este distribuită uniform, lucru ce te ajută să gătești mult mai ușor și mult mai eficient, exact ca un concurent talentat de la emisiunea "Chefi la cuțite".

Stratul antiaderent împiedică lipirea alimentelor și ingredientele tale vor arăta delicios și aspectuos, dar vor fi și o adevărată sursă de vitamine, fiindcă își vor putea menține proprietățile nutritive!

Tigaia Regis Stone Wok te ajută să faci tocănițe aromate și tot felul de rețete cu paste sau mixuri colorate de legume, totul într-o clipită. Alt beneficiu greu de egalat? Legumele și alte feluri de ingrediente își păstrează culoarea vie și nu se lipesc, chiar dacă nu folosești ulei deloc!

Spune "adio" fumului din bucătărie și urmelor de arsură pe care te chinui să le îndepărtezi cu soluții de curățat.

Poți face mâncare chinezească, rețete asiatice și tot felul de combinații culinare sănătoase, chiar la tine în bucătărie. Te imaginezi manevrând o tigaie Regis Stone precum un concurent talentat de la emisiunea "Chefi la cuțite"? Atunci intră în competiție și câștigă un ajutor de nădejde în bucătărie!

Legume sănătoase, carne care nu se lipește și tocănițe aromate și pline de culoare, ce îți poți dori mai mult de la o tigaie?

Mult succes tuturor!

Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hr... E chinez, s-a îndrăgostit de o româncă și n-ar mai pleca din țara noastră: "Ce mă fac dacă chefilor nu le plac limb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x