Antena Căutare

Cosmin a stat la șuetă cu chefii! "John Travolta și Orlando Bloom au gustat din ce am gătit eu!"

La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".

La masa jurizării își fac loc tesiunile combinate, ca de obicei, cu umorul și voia bună. Scopul chefilor e unul singur: acela de a-și forma cele mai bune echipe pentru acest sezon "de poveste".

Cosmin Crăciun e bucătar și a venit în fața chefilor cu un preparat pretențios: Scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran.

Pe lângă "meseria" de tătic pe care o adoră, Cosmin e pasionat și de gastronomie, căci gătește de la 15 ani.

Are și ceva premii, a fost pe la câteva competiții culinare și ne-a împărtășit chefilor din experiențele sale. Cât despre farfurii, chefii au votat fără să știe povestea, fără să-l cunoască pe concurent. Au votat gustul!

Vrea un ZECE! Un fost concurent s-a întors în fața chefilor pentru o a doua șansă: "Am venit să-mi dau corigența!&q... Sezonul 5 Chefi la Cutite stă sub semnul poveștilor de viață! Constantin a luat calea străinătății, după divorțul părinț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x