Antena Căutare

Vrea un ZECE! Un fost concurent s-a întors în fața chefilor pentru o a doua șansă: "Am venit să-mi dau corigența!"

Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".

Apariții noi, preparate internaționale, povești de viață impresionante, dar și ,,restanțieri” care se întorc în competiție pentru a-și lua revanșa, sunt ingredientele celei de-a doua ediții a sezonului 5, cel "de poveste".

Vlad Alb, fost concurent din cel de-al patrulea sezon, revine la ,,Chefi la cuțite”. Dacă emoțiile l-au copleșit la ultima jurizare pe nevăzute, atunci când a reușit să obțină doar un singur cuțit, de data aceasta este sigur că va face o impresie bună chefilor cu ,,asul culinar” din mânecă: spumă de țelină cu piept de rață și rodii.

Vrea un ZECE! Un fost concurent s-a întors în fața chefilor pentru o a doua șansă: "Am venit să-mi dau corigența!"

Preparatele ajung în fața chefilor, care se pun pe degustat. Printre glume și poante în care Dumitrescu se lasă de bucătărie și se apucă de prezentat știrile, cei trei dezbat pieptul de rață pus în farfurii de Vlad.

Imediat ce intră în platou, chefii îl recunosc. "Am venit să îmi dau corigența", glumește concurentul. Așadar, să fie mai mult de-un cuțit de data aceasta?

Dragostea nu cunoaște vârstă! De 55 de ani, tanti Viorica iubește și gătește: S-a lăsat cu tango în bucătăria "Chef... Cosmin a stat la șuetă cu chefii! "John Travolta și Orlando Bloom au gustat din ce am gătit eu!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x