Antena Căutare

Cristian Șerb, primul interviu alături de chef Sorin Bontea, după ce a câștigat marele premiu la "Chefi la cuțite": "Mi-a fost frică de mine!"

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

După o probă de finală în care au jurizat unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, după o etalare de farfurii care mai de care mai îmbietoare, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, concursul și-a ales primul învingător: Cristian Șerb.

Bucuros peste măsură, Cristi nu și-a stăpânit bucuria și a lăsat frâu liber bucuriei. Și-a luat în brațe colegii, dar și cheful, a căzut în platou, și-a strâns la piept trofeul, a zâmbit și a mărturisit cu ochii înlăcrimați că simte că visul lui s-a împlinit.

Cei doi victorioși, Cristian, alături de chef Sorin Bontea, au poposit în platoul de la "Neatza" pentru a ne împărtăși primele impresii după marea finală "Chefi la cuțite".

"Mi-a fost frică în primul rând de mine, nu de altcineva. Dar am simțit că pot să fac asta. De când m-am gândit prima dată la acest concurs, am știut că voi câștiga", a spus, de acum, chef Cristian Șerb.

Cristi Șerb este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ultima ediție a fost de-a dreptul incendiară!... Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x