Antena Căutare

Cu ce avere ar fi rămas „Regina Întunericului” după divorț. Cum vrea să se „răzbune” pe fostul soț

Gabriela Lucuțar, cunoscută pe numele de „Regina Întunericului”, a scos la iveală planurile pe care le are după divorțul de fostul soț. Aceasta a rămas fără o mare parte din avere, după ce a încheiat la notar cei 20 de ani de căsnicie alături de Romeo Constantin Lucuțar.

Colaj cu Regina Întunericului în trei ipostaze diferite Galerie
Gabriela Lucuțar, cunoscută pe numele de „Regina Întunericului”, a scos la iveală planurile pe care le are după divorțul de fostul soț | Instagram & Antena 1

Gabriela Lucuțar, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a intrat din nou în atenția presei după ce a anunțat că divorțează. „Regina Întunericului” a pus punct unei căsnici de 20 de ani din care au rezultat trei copii minunați.

Deși este o persoană discretă, aceasta s-a decis să iasă în fața publicului și să vorbească despre viața sentimentală. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Gabriela Lucuțar a scos la iveală detalii neașteptate despre fostul soț, dar și despre motivele separării.

Citește și: Regina Întunericului, detalii din culisele conflictelor de la Chefi la cuțite. Ce nu au surprins camerele de filmat | EXCLUSIV

Se pare că nu celebritatea i-a despărțit pe cei doi, ci faptul că „Regina Întunericului” nu mai petrecea timp alături de familia ei. Pentru a-și construi o afacere de succes, aceasta a făcut multe sacrifici.

Articolul continuă după reclamă

Cu ce avere ar fi rămas „Regina Întunericului” după divorțul de Romeo Constantin Lucuțar

Au existat mai multe zvonuri în ceea ce privește averea cu care ar fi rămas „Regina Întunericului” după divorțul de fostul soț. Conform click.ro, Romeo Constantin și Gabriela Lucuțar ar fi avut de împărțit aproximativ 2,7 milioane de euro.

După ce au încheiat cei 20 de ani de căsnicie în fața notarului, bărbatul ar fi plecat cu aproximativ 70% din avere. Așadar, fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a ales cu doar 30% din bani și cei trei copii de care are foarte mare grijă.

În urma apariției sale la Xtra Night Show, Gabriela Lucuțar a dat de înțeles că fostul soț nu s-ar implica prea mult în creșterea și educația celor trei micuți. Aceasta a dezvăluit că Romeo Constantin Lucuțar îi vizitează pe cei mici când poate.

Cum vrea să se „răzbune” Gabriela Lucuțar pe fostul soț, după divorț

„Regina Întunericului” își dorește să își refacă viața sentimentală, după divorțul de fostul soț. Aceasta speră să își găsească sufletul pereche cât mai curând, având în vedere ultimul eveniment din viața ei.

„Vreau să-mi refac viața cât mai repede. Eu acum mă simt ca la 20 de ani, și fizic și psihic. Mă simt mai frumoasă ca oricând! Așa că sunt sigură că există și cineva acolo pentru mine”, a mărturisit fosta concurentă de la Chefi la cuțite, potrivit sursei citate.

Mai mult, Gabriela Lucuțar consideră că divorțul este un prilej de bucurie, nu de tristețe. Aceasta ar vrea să își extindă afacerea, realizând evenimente și pentru oamenii divorțați.

Citește și: De la ce vine numele de „Regina Întunericului”. Gabriela Lucuțar a mărturisit totul: „Nu este vorba de Iad”

„Acum, după ce am trecut prin divorțul ăsta, mă gândesc să organizez și evenimente pentru cei divorțați, nu doar înmormântări. Intenționez să-mi extind afacerea. Vreau ca lumea să înțeleagă că, pentru mine, acest divorț nu este un motiv de tristețe, din contră este un motiv de fericire și chiar aș fi vrut să petrec, să-mi organizeze cineva un chef unde să mă simt bine!

Nu suntem nici la înmormântare, nici la parastas, viața merge înainte, nu plânge nimeni. Și chiar mă gândesc serios la treaba asta: să organizez evenimente pentru cei divorțați. Sigur voi avea clientelă!”, a mai adăugat „Regina Întunericului”.

Lăcrămioara Pintilie a pariat pe un meniu gustos în Finala Chefi la Cuțite, sezonul 13. Ce premiu special a primit final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x