Antena Căutare

Regina Întunericului, detalii din culisele conflictelor de la Chefi la cuțite. Ce nu au surprins camerele de filmat | EXCLUSIV

Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, a dat cărțile pe față în cadrul Interviurilor Chefi la cuțite. Concurenta sezonului 13 a povestit un episod dintre ea și Iulia Creangă, din culisele show-ului, pe care camerele de filmat nu l-au surprins.

colaj foto gabriela lucutar regina intunericului chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Gabriela Lucuțar, alias Regina Întunericului, a dat cărțile pe față în cadrul Interviurilor Chefi la cuțite | Antena 1

Invitată în primul episod din Interviurile Chefi la Cuțite, Gabriela Lucuțar a dat cărțile pe față despre conflictele pe care le-a avut în emsiune. Așa cum i-a obișnuit deja pe fanii show-ului culinar, Regina Întunericului a spus, fără rețineri, ceea ce crede despre fosta ei coechipieră, Iulia Creangă. În plus, concurenta sezonului 13 a spus amintit un dialog pe care l-au avut cele două în spatele camerelor de filmat.

Gabriela Lucuțar a rupt tăcerea! Ce a spus Regina Întunericului despre conflictele cu adversarii de la Chefi la cuțite, sezonu 13

Gabriela Lucuțar, cunoscută drept Regina Întunericului, a fost unul dintre cei mai controversați de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Datorită stilului ei unic, dar și al conflictelor cu alți concurenți, aceasta a fost mereu în atenția tuturor.

Ea nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume și la fel a făcut și în primul interviu oferit după ce sezonul s-a încheiat. Gabriela Lucuțar a spus și ce crede despre faptul că nu a fost aleasă în nicio echipă în finală.

Citește și: Ce bolid de lux conduce Gabriela Lucuțar. Regina Întunericului are o mașină la care mulți visează

Chiar dacă ea se așteptat să lupte în finală alături de Mihai, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 13, aceasta nu a ales, dar concurenta spune că nu îi poartă pică. Mai mult, a dezvăluit că ei au avut o conexiune foarte bună și chiar se bucură că el a primit premiul.

Regina Întunericului mai spune că a fost neînțeleasă de adversari pe parcursul competiției și nimeni nu a cunoscut-o așa cum este cu adevărat. Cât despre conflictul cu coechipiera ei, se pare că acesta ar fi început încă din Bootcamp, în spatele camerelor de filmat.

„Să vă povestesc cum a fost. Eu, pentru că întotdeauna mă îmbrac elegant, îmi place să fiu o prezență plăcută și să stau pe tocuri, eu fiind mică de înălțime, în Bootcamp, Iulia a pus ochii pe mine. M-am schimbat pentru că nu mai puteam sta pe tocuri, cât am stat în pauze, Iulia ținut să îmi spună, cu răutate, citez: „Bine, dragă. Am înțeles că ai de toate și vrei să ne arăți”. Și noi avem. Și eu am”, a spus Regina Întunericului despre Iulia pe care s-a făcut că nu-și mai amintește cum o cheamă.

Gabriela Lucuțar și-a explicat și gestul controversat de a-i pune un condiment în mâncare coechipierei sale. Regina Întunericului a ținut să precizeze că nu a fost ceva făcut cu răutate, ci din contră, a vrut să o ajute pe Iulia Creangă.

„Am inaintat, am trecut mai departe și au continuar răutățile fără ca eu să o provoc vreodată, sau să îi arată vreun interes. În loc să gătească, ea s-a ținut pe mine. Ceea ce am făcut eu, ca și gest, și am ajutat-o, de fapt, să îi pun un ingredient în mâncare. Că nu i-am pus formol. I-am pus verdeață. Eu la momentul acela, am considerat că are nevoie de un condiment. Nu a fost răutate.

„Nu consider că am făcut ceva rău. A trecut mai departe cu punctaj mare. Draga mea... cum o cheamă?... Iulia, ar trebui să-mi mulțumești”, a mai adăugat concurenta Chefi la cuțite sezonul 13.

Citește și: Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut

De asemenea, Regina Întunericului i-a transmis un mesaj și Claudiei din echipa roz, concurenta care i-a oferit ingredientul ce a pus-o în încurcătură.

„În ziua când am fost eliminată, acel preparat nu l-am gătit niciodată. Mi l-a dat Claudia. Și am văzut la televizor, la testimonial, că doamna, domnișoara a fost atât de fericită că am greșit preparatul și am fost eliminată. Dar cu o satisfacție, cu răutate! Eu n-am făcut răutăți cu nimeni. Draga mea, nu m-am concentrat și mi-a fost foarte rău. De aceea m-am dus direct la spital. Asultă-mă. Nu am greșit că mi-ai dat tu”, a mai spus Gabriela Lucuțar la Interviurile Chefi la cuțite.

Richard Abou Zaki, imagini înduioșătoare cu fiica lui după finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cum s-a filmat lângă mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x