Antena Căutare

Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis

A venit momentul ca Alex Velea și băieții din Golden Gang să deguste și să jurizeze farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 28 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis Galerie
Alex Velea și Golden Gang, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Timpul s-a scurs rapid și cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să pregătească rețete cât mai speciale.

Acum a venit momentul ca juriul format din Alex Velea și băieții de la Golden Gang să deguste farfuriile și să facă jurizarea.

Alex Velea și Golden Gang au venit la Chefi la cuțite

Surpriza a fost mare pentru cântăreț, atunci când Gina Pistol a anunțat care a fost tema acestei confruntări de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

„Vă mulțumesc mult că v-ați gândit la mine! Mă simt măgulit că ați ales ca temă pieptul de pui cu orez, este mâncarea mea preferată, fie că sunt la dietă sau nu”, a mărturisit Alex Velea.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

„Sunt puțin surprins că Zanni a ajuns atât de departe, dar mă bucură foarte mult treaba asta. Știu că învață multe din mers și că e foarte ambițios”, a mai adăugat artistul, vorbind despre prietenul său care a ajuns din echipa lui Florin Dumitrescu în cea a lui Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cum a reacționat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, după complotul colegilor! „Bârfeau ca două țațe bătrâne”... Victorie zdrobitoare! Cine a câștigat prima bătălie pe echipe, la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x