Antena Căutare

Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiți”

Cristina Sarafim a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce soțul a înscris-o în competiție, ca să-i facă o surpriză!

Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiți” Galerie
Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit o rețetă inedită pe bază de carne de struț, concurenta de la „Chefi la cuțite” a povestit faptul că este la a a doua căsătorie. La scurt timp după ce a divorțat, aceasta și-a cunoscut actualul soț, chiar în aeroportul din Bacău.

Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Cei doi trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste. După ce au locuit în Italia o vreme, dar apoi au venit în România, acasă.

„El îmi face toate poftele. Mă iubește și mă înțelege”, a explicat Cristina Sarafim, extrem de mândră de partenerul său de viață, care nu a ratat ocazia să o laude pentru cât de bine gătește.

citește și: Făcea singur opt sute de pizza pe zi, la peste 45 de grade! Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”

„Când ne-am întors din Italia am decis să deschidem o afacere și ne-am oprit la struți. Am luat prima data 25 de pui, pe care i-am lăsat în prima zi la mama soacră. Și nu știa ce am luat și ne-a întrebat soacra ce curcani altoiți ne-am luat noi aici. Am vrut să facem o fermă de struți, dar acum avem două familii, strict pentru noi.

Carnea de strut e dietetică, nu conține colesterol, e recomandată mai ales pentru copii. I-am adaptat pe struți la condițiile noastre de viață, la mediul de aici”, a dezvăluit concurenta, în timp ce a pregătit o super rețetă de pulpă de strut cu piure.

citește și: De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie

Ajunsă în fața celor trei chefi, Cristina Sarafim a explicat cât costă un ou de struț, dar și ce producție are în fiecare an. Am aflat detalii incredibile despre struți, iar chefii i-au pus fel și fel de întrebări.

Totuși, la final, pentru preparatul gătit la „Chefi la cuțite”, concurenta a primit toate cele trei voturi, semn că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe în competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Diana Maganu a plâns de bucurie la „Chefi la cuțite”! Desertul său i-a uluit pe chefi: „Rupe barierele, mamă, pentru că ... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Diseară ne întâlnim cu Sali Levent și Cătălin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x