Antena Căutare

A doua amuletă, al doilea schimb de concurenți! Cum arată acum echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

În ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei jurați s-au întâlnit în bucătărie pentru primul battle pe echipe. Surpriza a fost mare atunci când Florin Dumitrescu a anunțat că are de gând să folosească și a doua amuletă!

A doua amuletă, al doilea schimb de concurenți! Cum arată acum echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Încă de dinainte de-a începe gătitul, Florin Dumitrescu i-a uimit pe rivali și pe bucătarii din cele trei echipe atunci când a anunțat că are de gând să folosească o amuletă. Practic, acesta l-a trimis pe Zannidache Edmond Hubert la Sorin Bontea în echipă și l-a luat la schimb pe Vlăduț Manoliu.

Totuși, surpriza a fost și mai mare atunci când juratul emisiunii „Chefi la cuțite” nu s-a oprit aici, ci a anunțat că mai are de gând să folosească o amuletă, identică!

Florin Dumitrescu a schimbat doi concurenți din echipa sa, la Chefi la cuțite

„Măcar scăpăm de amuletele astea. Poți schimba un concurent din echipa ta cu un concurent din altă echipă”, a anunțat Florin Dumitrescu, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Și uite așa, juratul a decis ce schimb de concurenți face, pentru a doua oară! Adina Lavinia Szekely a fost trimisă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar în schimbul ei a venit Roxana Blenche.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

„Băi, lepră, bă, stai așa! De ce mă?!”, a exclamat Cătălin Scărlătescu nervos și extrem de nemulțumit de faptul că o pierde pe concurenta în care el își pusese extrem de multe speranțe.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Florin Dumitrescu și-a folosit prima amuletă la „Chefi la cuțite” și a făcut schimb de concurenți... Una rece, una caldă! Sorin Bontea, fericit că l-a primit pe Zannidache în echipă. Cine jurizează farfuriile, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x