A doua amuletă, al doilea schimb de concurenți! Cum arată acum echipa lui Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

În ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei jurați s-au întâlnit în bucătărie pentru primul battle pe echipe. Surpriza a fost mare atunci când Florin Dumitrescu a anunțat că are de gând să folosească și a doua amuletă!

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Încă de dinainte de-a începe gătitul, Florin Dumitrescu i-a uimit pe rivali și pe bucătarii din cele trei echipe atunci când a anunțat că are de gând să folosească o amuletă. Practic, acesta l-a trimis pe Zannidache Edmond Hubert la Sorin Bontea în echipă și l-a luat la schimb pe Vlăduț Manoliu.

Totuși, surpriza a fost și mai mare atunci când juratul emisiunii „Chefi la cuțite” nu s-a oprit aici, ci a anunțat că mai are de gând să folosească o amuletă, identică!

Florin Dumitrescu a schimbat doi concurenți din echipa sa, la Chefi la cuțite

„Măcar scăpăm de amuletele astea. Poți schimba un concurent din echipa ta cu un concurent din altă echipă”, a anunțat Florin Dumitrescu, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Și uite așa, juratul a decis ce schimb de concurenți face, pentru a doua oară! Adina Lavinia Szekely a fost trimisă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar în schimbul ei a venit Roxana Blenche.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

„Băi, lepră, bă, stai așa! De ce mă?!”, a exclamat Cătălin Scărlătescu nervos și extrem de nemulțumit de faptul că o pierde pe concurenta în care el își pusese extrem de multe speranțe.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ultimele știri