Antena Căutare

Cum arată sora „Divei lui Scărlătescu”. Lavinia Ilcău se mândrește cu cea care îi este și cea mai bună prietenă

Lavinia Ilcău a fost o concurentă îndrăgită în sezonul 8 de Chefi la cuțite. Puțini știu că cea supranumită „Diva lui Scărlătescu” are o soră mai mare.

Colaj cu Lavinia Ilcău: selfie, cu un accesoriu în păr și o rochie cu umerii goi și imagini cu ea și Cătălin Scărlătescu, în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Lavinia Ilcău a postat imagini cu sora ei mai mare | Instagram

Lavinia Ilcău, sau „Diva lui Scărlătescu”, așa cum o știu fanii emisiunii Chefi la cuțite a postat recent pe contul său de Instagram, imagini în care se află alături de sora ei mai mare.

„V-am spus că am o surioara mai mare pe care o iubesc foarte mult și care este dintotdeauna prietena mea cea mai bună?”, a scris Lavinia Ilcău în dreptul imaginilor cu sora ei.

Cum arată sora laviniei Ilcău, concurenta sezonului 8 de la Chefi la cuțite

Sora Laviniei este mai mare decât ea și are părul vopsit blond.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lavinia Ilcău a participat în sezonul 8 de Chefi la cuțite și a avut un parcurs impresionant în competiție, având în vedere că gătitul e o pasiune pentru ea, profesia fiind aceea de make-up artist. A fost aleasă de Cătălin Scărlătescu să facă parte din echipa Carourilor și a ajuns destul de departe în competiție.

Finala sezonului 8 Chefi la cuțite a avut loc pe data de 16 decembrie și cel care a câștigat a fost Ionuț Belei.

Diva nu a gătit alături de finaliști, dar i-a susținut din culise.

Diva lui Scărlătescu, mesaj după Finala Chefi la cuțite

„După terminarea sezonului am avut parte de un party împreună cu toți participanții sezonului 8, invitați din sezonul 7, cei trei Chefi, Gina, regizorii și multitudinea de persoane minunate ce stau in spatele celui mai tare cooking show din România ...
Mulțumesc pentru aceasta experiența Chefi la cuțite și tuturor celor care mă susțin și ma urmăresc”, a scris Lavinia Ilcău pe contul său de Instagram.

Lavinia Ilcău a mărturisit că Chefi la cuțite este o experineță memorabilia pentru ea.

În 2020 mi-am sărbătorit ziua de naștere pășind pentru ultima oară, după o lună jumătate în care am mers aproape în fiecare zi, în bucătăria Chefi la cuțite, este prima oară când pot să spun asta oficial, a fost o onoare să beau “o bere” la prânz cu chef Cătălin Scărlătescu și seara după finală sa sărbătoresc împreună cu toată echipa Chefi la cuțite. sȘi concurenții, căci a fost și petrecerea de sfârșitul sezonului 8, fost ceva diferit , nu credeam niciodată ca am sa ajung pana unde am ajuns, mulțumesc din suflet tuturor.
Cu siguranța puteam mai mult, cu siguranța e și prea mult... Importantă este călătoria da, dar pot să spun în primul rând că cea mai importantă lecție pe care am învățat -o din această călătorie, este că, înainte de a pleca la drum trebuie sa cunosc destinația, No more surprises.
Citește și: Claudia de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant după Finală: „Nu a fost să fie pentru noi”. Ce i-a transmis lui Ionuț Belei

Ionuț Belei a câltigat Chefi la cuțite, sezonul 8

Ionuț Belei, Sorin Bontea și Maria Șandru au intrat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Rând pe rând, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche și-au ales fiecare câte cinci concurenți alături de care luptă în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

echipa Roxanei Blenche a fost formată din: Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani).

Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe: Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Cum a fost surprins Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”! Ce face tânărul, după ce a luat premiul de 30.000 euro... Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr vâlvoi! Fanii au reacționat imediat: „Florin Piersic pe șat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x