Antena Căutare

Cum gătește Daniela Crudu? În ”șorț” și... cam atât: ”E suficient, cât să nu mă tragă curentul!”

Nu le are cu bucătăria, dar compensează cu bunul gust în materie de vestimentație. Cel puțin așa spune ea, Cruduța, susținută cu patos de suflarea masculină. 

Nu le are cu bucătăria, dar compensează cu bunul gust în materie de vestimentație. Cel puțin așa spune ea, Cruduța, susținută cu patos de suflarea masculină.

Daniela Crudu a aceeptat provocarea de a lua parte la o ediție specială în sezonul trei ”Chefi la cuțite” și-a văzut visul cu ochii, acela de a fi aleasă să facă parte din echipa lui chef Scărlătescu.

Cruduța a scăpat repede de haina de bucătar, căci doar nu era să gătească atât de acoperită.

Și-a scos la înaintare picioarele, într-o rochie extrem de decupată, asta după ce a petrecut ore bune să se acopere cu sclipici și autobronzant.

Nu uitați! Trei trei titani ai bucătăriei, chef Scărlătescu, chef Bontea și chef Dumitrescu vă dau întâlnire la marea premieră a sezonul patru ”Chefi la cuțite”, pe 11 și 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1!

De pe terenul de fotbal..în bucătărie, Giani Kiriță și fiica sa în noul sezon ,,Chefi la cuțite”... În cele trei sezoane, Scărlătescu și-a pus puternic nervii la încercare! ”Chef îmi zicea să pun zece linguri, eu puneam ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x