Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Sorin Bontea a gătit pentru Madonna și Van Damme! Juratul are o condiție dură pentru copii! Ce le-a interzis

Chef Sorin Bontea de la emisiunea „Chefi la cuțite” este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari din România, dar puțini sunt cei care știu prin ce chinuri a trecut acesta pentru a ajunge să aibă astăzi o carieră de succes! În trecut, acesta a gătit pentru Madonna, Nicolas Cage sau Jean-Claude Van Damme!

Ce condiție a pus Chef Sorin Bontea copiilor săi

Pentru cei care nu știu, Chef Sorin Bontea de la Antena 1 a început de jos. A fost ajutor de bucătar încă din adolescență și ulterior a ajuns să gătească pe vase de croazieră.

Ce a interzis Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” copiilor săi

Acolo a învățat disciplina muncii și s-a perfecționat în arta gătitului, pentru ca ulterior să ajungă Chef la cel mai important restaurant cu specific străin din București. De la celebritate nu a mai fost decât un pas, căci norocul avea să-i surâdă în cel mai neașteptat moment.

citește și: După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

„Lucram într-un hotel, cel mai bun restaurant de la momentul ăla, și am fost sunat de cineva din televiziune. Nu am crezut inițial, am crezut că face mișto de mine. Credeam că e o farsă ca alea de la radio. Am zis că sun înapoi a doua zi, am dat o probă apoi. Am acceptat și am întrebat ce trebuie să fac (...) Am aflat că sunt printre cei trei aleși. M-am speriat, am avut discuții cu soția încercând să descopăr ce mă așteaptă și ce poate să iasă. Eu zic că am avut noroc”, a mai povestit Sorin Bontea, juratul emisiuniiChefi la cuțite”.

Chef Bontea a fost sunat de către producătorii unei emisiuni culinare și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari din țară. Apoi a plecat în uriașa aventură din „Asia Express”, sezonul 3, alături de prietenul său, Răzvan Fodor. Aventura celor doi a fost încununată cu succes, căci a reușit să ajungă pe primul loc și să câștige astfel marele trofeu!

citește și: Când începe sezonul 8 Chefi la cuțite! Vestea pe care o așteptau fanii emisiunii de la Antena 1

Un detaliu mai puțin cunoscut de fani este faptul că, de-a lungul timpului, Chef Sorin Bontea a gătit pentru staruri precum Nicolas Cage, Madonna sau Jean-Claude Van Damme! Totuși, deși ar putea să își învețe copiii să ajungă pe cele mai înalte culmi în materie de artă culinară, Chef Sorin Bontea nu dorește ca vreunul dintre copiii săi să îl urmeze în carieră, pe motiv că este o meserie cu multe sacrificii.

„Nu mi-a trecut vreodată prin cap că aș putea vreodată să ajung vedetă la televizor sau să fiu vreodată cunoscut. Eu am lucrat pe vase de croazieră, nu este un secret în asta. Bucătarii nu erau bine plătiți în meseria asta pe vremuri, nu câștigam așa bine. Am început la 16 ani meseria asta.

Am avut un moment în viață în care am făcut o cerere în care am vrut să merg de la bucătărie la ospătărie, ca să câștig mai mulți bani. Mi-am sunat soția și totuși am decis să rămân la bucătărie. Dacă ești corect cu tine și cu meseria pe care o faci și dacă ești corect cu oamenii, asta contează”, a dezvăluit Chef Sorin Bontea despre trecutul său.

Filmările pentru sezonul 8 „Chefi la cuțite” s-au încheiat recent, așa că nu este exclus ca fanii să se bucure de show în această toamnă, la Antena 1.

Recomandari