Chefi la cuțite

Greșeala colosală făcută de toți! Cum se gătesc pastele, de fapt! Un detaliu schimbă totul!

 
+2 click pentru
galerie

Oricât de greu ar părea de crezut, oamenii din întreaga lume gătesc tot felul de rețete de paste fără să știe ce greșeală importantă comit, de fiecare dată! Ce secret folosesc bucătarii adevărați pentru reușita preparatului?

Giovani Rana a gătit paste timp de zece de ani și este cunoscut pentru rețetele sale, ce nu dau greș niciodată. Acest adevărat maestro al pastelor făinoase a dezvăluit care este secretul pe care îl folosește și cum gătești corect această mâncare.

Primul și cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este sosul. Chiar dacă îți place ca pastele să nu fie uscăcioase se pare că experții recomandă o cantitate moderată. În plus, extra gust poți conferi preparatelor tale dacă alegi să folosești ulei de măsline și parmigiano reggiano în loc de brânză obișnuită sau cașcaval.

CEA MAI BUNĂ REȚETĂ DE PASTE

Potrivit lui Giovani Rana, secretul unei rețete de success este proporția! Potrivit acestuia, sosul trebuie să reprezinte o cantitate mai mică decât cea de paste. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că nu există un nivel ideal din punct de vedere al fierberii, căci pot fi savurate mai moi sau mai tari.

CUM SE GĂTESC RAPID PASTELE

Dacă vrei să scurtezi timpul de fierbere al pastelor, tot ce ai de făcut este să le lași la muiat în apă timp de jumătate de oră. Vei vedea că vor fierbe mult mai repede.

În cazul în care nu știai poți găti paste la cuptorul cu microunde! Pune-le într-un vas potrivit, acoperă-le cu apă și pornește aparatul!

Imediat după ce le-ai scurs de apă, bucătarii pricepuți recomandă să adaugi imediat o lingură de ulei, un cub de unt sau de margarină, ca pastele să nu se lipească între ele cât timp fierbe sosul! În plus, ele nu se vor nici de oală, așa că operațiunea de curățare va fi mult mai simplă.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI