Antena Căutare

Greșeala colosală făcută de toți! Cum se gătesc pastele, de fapt! Un detaliu schimbă totul!

sOricât de greu ar părea de crezut, oamenii din întreaga lume gătesc tot felul de rețete de paste fără să știe ce greșeală importantă comit, de fiecare dată! Ce secret folosesc bucătarii adevărați pentru reușita preparatului?

Oricât de greu ar părea de crezut, oamenii din întreaga lume gătesc tot felul de rețete de paste fără să știe ce greșeală importantă comit, de fiecare dată! Ce secret folosesc bucătarii adevărați pentru reușita preparatului?

Giovani Rana a gătit paste timp de zece de ani și este cunoscut pentru rețetele sale, ce nu dau greș niciodată. Acest adevărat maestro al pastelor făinoase a dezvăluit care este secretul pe care îl folosește și cum gătești corect această mâncare.

Primul și cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este sosul. Chiar dacă îți place ca pastele să nu fie uscăcioase se pare că experții recomandă o cantitate moderată. În plus, extra gust poți conferi preparatelor tale dacă alegi să folosești ulei de măsline și parmigiano reggiano în loc de brânză obișnuită sau cașcaval.

Greșeala colosală făcută de toți! Cum se gătesc pastele, de fapt! Un detaliu schimbă totul!

CEA MAI BUNĂ REȚETĂ DE PASTE

Potrivit lui Giovani Rana, secretul unei rețete de success este proporția! Potrivit acestuia, sosul trebuie să reprezinte o cantitate mai mică decât cea de paste. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit că nu există un nivel ideal din punct de vedere al fierberii, căci pot fi savurate mai moi sau mai tari.

CUM SE GĂTESC RAPID PASTELE

Dacă vrei să scurtezi timpul de fierbere al pastelor, tot ce ai de făcut este să le lași la muiat în apă timp de jumătate de oră. Vei vedea că vor fierbe mult mai repede.

În cazul în care nu știai poți găti paste la cuptorul cu microunde! Pune-le într-un vas potrivit, acoperă-le cu apă și pornește aparatul!

Imediat după ce le-ai scurs de apă, bucătarii pricepuți recomandă să adaugi imediat o lingură de ulei, un cub de unt sau de margarină, ca pastele să nu se lipească între ele cât timp fierbe sosul! În plus, ele nu se vor nici de oală, așa că operațiunea de curățare va fi mult mai simplă.

Munti și-a tăiat stomacul: "Am crezut că o să mor!" Cum arată acum câștigătorul "Chefi la cuțite"... Mori de râs! Acestea sunt cele mai „delicioase” momente din emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce aduce noul sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x