Antena Căutare

„Dă pe mine, boss! Dă pe mine!” Concurenții au făcut show de zile mari în bucătărie! „S-a facem lată încă o dată”

Prima probă parcă a complicat și mai mult situația concurenților de la „Chefi la cuțite”! Deznodământul a adus cu sine și un duel de zile mari!

Prima probă parcă a complicat și mai mult situația concurenților de la „Chefi la cuțite”! Deznodământul a adus cu sine și un duel de zile mari!

Scărlătescu și echipa mov intră la duel, dar nu oricum, ci alături de trei concurenți din echipa verde și alți trei din echipa portocalie.

Gina Pistol își face apariția cu un alt bol cu bilețele! Fiecare concurent a extras unul și a descoperit ce ingredient trebuie să folosească la proba de duel: ciuperci, roșii, dovlecel, spanac, praz și multe altele!

Fiecare trebuie să pregătească o supă cremă cu leguma de pe bilet, totul în doar 60 de minute!

„S-a facem lată încă o dată”, a început unul dintre concurenți să cânte, cel mai probabil din cauza emoțiilor. Bad Angie a avut parte și de accidente!

Deznodământul probei a adus un război și mai mare! Cele trei echipe intră la un duel...special! „Nu-mi vine să cred de rușinea asta”

Tensiunea a fost mare, fiindcă e mult mai simplu să faci o supă cremă de ciuperci decât una de dovlecel, plină de gust!

Deznodământul probei a adus un război și mai mare! Cele trei echipe intră la un duel...special! „Nu-mi vine să cred de r... Supă cremă într-o mie de feluri și un deznodământ dureros! Chefii gustă preparate extrem de ciudate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x