Antena Căutare

Degustare cu peripeții pentru a opta amuletă „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat

În ediția 8 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei jurați au pregătit rețete delicioase pentru proba de amuletă. Totuși, degustarea a fost una cu peripeții!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce au gătit, timp de șaizeci de minute, câte o rețetă delicioasă de steak, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” s-au reîntâlnit pentru a gusta farfuriile și pentru a analiza ce au pregătit, dar vremea le-a oferit o surpriză pe cinste. La un moment dat, o ploaie puternică i-a făcut să se confrunte cu o gălăgie asurzitoare.

citește și: Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut spectacol

„Bontea este în momentul lui de grație, când a descoperit oul și spanacul”, a glumit Cătălin Scărlătescu despre farfuria rivalului său.

Farfuria lui Sorin Bontea a fost extrem de apreciată, în timp ce carnea lui Florin Dumitrescu a primit ceva critici pentru faptul că este mult prea tare. Nici Cătălin Scărlătescu nu a scăpat de critici, un aspect ce nu a plăcut colegilor săi fiind cantitatea mică de carne.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Sabotaj în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce a făcut Florin Dumitrescu... Mohamed Ghanem a venit pentru a treia oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x