Antena Căutare

Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut spectacol

După ce a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de cei trei chefi, Ionuț Georgel Bulei a reușit să-I impresioneze pe toți cu povestea sa incredibilă de viață.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În a opta ediție din sezonul 8Chefi la cuțite”, Ionuț Georgel Bulei a decis să-și încerce norocul cu o super rețetă de nougat cu caramel sărat și fructe.

Ajuns în fața celor trei jurați, tânărul a povestit cum a ajuns să fie bucătar în Germania.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri…M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a dezvăluit tânărul care apoi, de la o zi la alta, a învățat meserie și a ajuns de la spălat vase la bucătar experimentat.

Totuși, Ionuț Georgel Belei a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de cei trei chefi. Emoțiile au fost atât de mari încât nu doar iubita tânărului a izbucnit în lacrimi, ci și Gina Pistol!

La final, surpriza a fost uriașă, în ediția a opta din sezonul 8Chefi la cuțite” : tânărul a primit din partea lui Sorin Bontea mult râvnitul cuțit de aur!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ceartă între jurați, la „Chefi la cuțite”! Ce preparat a stârnit o adevărată controversă... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând cele mai bune cifre din acest sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x