Antena Căutare

Mohamed Ghanem a venit pentru a treia oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit

Mohamed Ghanem a decis să participe în ediția 8 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă are tot ceea ce îi trebuie pentru a fi un bucătar de renume.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul de 27 de ani a mai participat la emisiunea „Chefi la cuțite”. Prima dată nu a făcut o fogură bună, iar a doua oară a fost eliminat după una din probele de bootcamp.

Acum, concurentul a decis să își încerce din nou norocul, pentru a treia oară, în speranța că are suficient de multă experiență pentru a putea ajunge la o performanță.

citește și: Sabotaj în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce a făcut Florin Dumitrescu

Cu o rețetă specială de sajie de berbecuț, un preparat arăbesc tradițional, tânărul a sperat din tot sufletul că, a treia oară, va reuși să facă senzație.

Mohamed Ghanem a venit pentru a treia oară la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit

Mohamed Ghanem la emisiunea „Chefi la cuțite”

Mohamed Ghanem la emisiunea „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat atent și au apoi l-au cunsocut pe Mohamed Ghanen, care în prezent are un food truck.

citește și: O japoneză a făcut show la „Chefi la cuțite! Hiroko Ogawa a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, de la Sofia la București

Pentru preparatul său tradițional arăbesc, tânărul a primit trei cuțite, spre marea sa bucurie!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Degustare cu peripeții pentru a opta amuletă „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat... Florin Dumitrescu a cedat și l-a criticat pe Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”: „Băi, oprește-te”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x