Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Degustare plină de emoții pentru amuleta 16, de la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Cătălin Petrescu

A venit momentul ca chef Cătălin Petrescu să deguste preparatele alese de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în proba pentru amuleta 16!

Cătălin Petrescu la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” au pregătit trei farfurii spectaculoase, ce merită din plin titulatura de haute cuisine!

Cătălin Petrescu, un bucătar celebru din București, a degustat cu multă atenție preparatele pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru a obține amuleta 16 din sezonul 8 al show-ului!

Chef Cătălin Petrescu a degustat farfuriile celor trei jurați de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea a pregătit black cod, cu sos Velouté de pește, caviar, spumă de lime, spanac cu cartofi, în timp ce Cătălin Scărlătescu a gătit un preparat tipic bucătăriei franțuzești vechi, adică mușchi de vită cu piure, cu sos de foie gras și cireșe amare, cu foietaj.

citește și: Dumitru Pop Tincu a dezvăluit secretele cimitirului vesel de la Săpânța, la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Eu fac versurile”

Florin Dumitrescu a mizat pe foie gras cu jeleu de vin alb dulce, piure de sfeclă, spumă de rodie și sote de ciuperci și mere.

citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Ce farfurie l-a impresionat pe celebrul chef Cătălin Petrescu și cine are cele mai multe șanse pentru a câștiga amuleta 16?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video