După proba de fine dining din prima ediție Titani la cuțite, cele trei echipe de bucătari, conduse de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu s-au întors în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură următoarea probă!
Doar că, deși au avut zeci de provocări de-a lungul celor șapte sezoane, proba anunțată de Gina Pistol i-a cam lăsat pe toți fără cuvinte: street food Easter! Practic, bucătarii au fost nevoiți să pregătească rețete de mâncăruri bune de servit la rulotă, cu aromă de Paște! Inspirația le-a venit după ce au vizitat cămara Lidl!
Chiftea de miel cu baba ghanoush și tabouleh alături de frigărui din carne de miel și ananas și orez libanez cu fidea a pregătit echipa lui Chef Florin Dumitrescu, în timp ce Chef Sorin Bontea a optat pentru tacos de carne de miel cu chipsuri de cartofi dulci și legume. Scărlătescu a pregătit ceva mai complex, adică un platou de miel cu souvlaki, bruschetă cu jumări de burtă de miel, tortilla cu mușchi de miel și kebab de miel, totul pregătit cu ingrediente savuroase din cămara Lidl, pentru a impresiona juriul format din actorii serialului Sacrificiul!
Deznodământul? Chef Sorin Bontea a primit cele mai puține voturi și a fost eliminat, căci preparatele adversarilor săi au primit mai multe voturi.
Drobul fine dining a fost marea surpriză de la Titani la cuțite! Ce ingrediente au folosit bucătarii... Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, duel de zile mari! Ce rețete au pregătit...