Antena Căutare

Dezvăluiri din culisele emisiunii Chefi la cuțite. Ce spune Sorin Bontea despre conflictele și battle-urile pierdute de echipa lui

Finala Chefi la cuțite s-a încheiat cu mari emoții pentru concurenți, dar și pentru mentori. Este pentru a patra oară în cele 8 sezoane când un concurent din echipa lui Sorin Bontea câștigă competiția.

Belei, Bontea și Șandru, în Finala Chefi la cuțite, sezonul 8 Galerie
Sorin Bontea a avut 2 finaliști în sezonul 8 Chefi la cuțite | A1.ro

Sorin Bontea a făcut dezvăluiri, la Observator, din culisele Finalei Chefi la cuțite, spunând că a avut discuții cu cei doi finaliști ai săi despre preparatele pe care aveau să le gătească. De asemenea, Bontea a mărturisit că a fost surprins de alegerea echipei lui Ionuț Belei, căruia i-a mărtusit că aceasta ori îl va îngropa, ori îl va face câștigător.

„Eu n-am făcut mare lucru, mi-am făcut doar datoria de a aduce oameni în Semifinală, de acolo a depins doar de ei”, a spus Sorin Bontea, metorul echipei Dungi.

Bontea a recunoscut că în cadrul echipei sale au fost mici conflicte și că nu s-ar fi așteptat să intre cu doi concurenți în Finala Chefi la cuțite, sezonul 8.

Ce spune Sorin Bontea despre conflictele și battle-urile pierdute ale echipei „Dungi”

Sorin Bontea consideră că cele 11 battle-uri pierdute de echipa sa nu au făcut decât să-i ajute și să-i antreneze, pentru că au avut de gătit în probele individuale.

„N-a fost așa mare bucurie în echipa mea, dar ei au fost conștienți că unul singur câștigă, eu asta le spun concurențăilor de fiecare dată că trebuie să lucreze ca o echipă, dar unul câștigă la final. Că am intrat de 11 ori la duel, cred că până la urmă a fost bine pentru ei, pentru că i-a antrenat”, a spus chef Bontea.

Sorin Bontea nu se aștepta ca Maria să fie în Finală. Cum își imagina mentroul formula finaliștilor

Sorin Bontea nu se aștepta ca Maria Șandru să intre în Finală. Judecând după performanțele din sezonul 8, Sorin Bontea se aștepta ca Finala să se joace între Ionuț Belei, „cuțitul său de aur”, Roxana Blenche, din echipa lui Dumitrescu și Cristi Boca, „cuțitul de aur” al lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”

„Sincer, nu credeam că o să ajung cu 2 oameni în Finală. Mă așteptam ca finaliștii să fie Ionuț, Cristi și Blenche, dar jocul greșeala așteaptă. Echipa lui Cătălin a gătit foarte bine, au câștigat multe battle-uri, dar le-a lipsit antrenamentul”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Sorin Bontea, fericit că Ionuț Belei s-a întors acasă: E născut să gătească

Sorin Bontea a mărturisit că a avut discuții cu finaliștii despre preparate:

„Noi întotdeauna după ce aflăm finaliștii, dacă avem oameni în finală stăm de vorbă despre ce ar trebui să gătească. Dar ei trebuie să gătească ce știu ei mai bine. Echipa lui Ionuț a fost de vis. Orice chef bun are o echipă foarte bună în spate, iar Ionuț a avut o echipă ideală”, a declarat Bontea.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche

Sorin Bontea l-a felicitat pe Ionuț Belei și este fericit pentru că această competiție l-a ajutat să se întoracă acasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

„Ionuț este plecat de mic în Germania, are diplomă în construcții, a ajuns să lucreze în bucătărie, dar eu cred că el e născut să gătească. L-am simțit foarte emoționat și am reușit să-i împărtășesc din experiența mea și să-l ajut să se întoarcă în România”, a spus Sorin Bontea despre Ionuț Belei.

Citește și: Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, în direct la TV. Dezvăluirile lui Bontea l-au făcut să plângă pe Ionuț Belei

Mesajul Mariei Șandru, după Finala Chefi la cuțite, sezonul 8: „Vă cer iertare dacă v-am deranjat”... Ce reacție a avut Adda când a aflat că soțul său, Cătălin Rizea, nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”! „I-am cumpărat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x