Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Maria Șandru, decizie neașteptată în finală! Ce „lovitură” a primit Roxana Blenche

Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au ajuns în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Acum a venit momentul ca fiecare dintre ei să își aleagă echipa alături de care va lupta pentru a câștiga marele trofeu.

Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

În ultima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 16 decembrie 2020, cei trei finaliști se întrec în ultima confruntare culinară. Mai e puțin și aflăm cine e marele câștigător „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Ionuț Belei și Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea și Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu speră să pună mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Maria Șandru, decizie neașteptată în finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

De data aceasta, toți concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătăria „Chefi la cuțite”, de data aceasta în calitate de posibile ajutoare pentru unul dintre cei trei finaliști.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat care sunt regulile probei din

„Am un bol în care sunt numerele unu, doi și trei. O să trageți la sorți și o să vedem care dintre voi alege primul. Veți alege pe rând câte un concurent din echipa asta minunată”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol.

Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Aceasta a mers cu bolul la fiecare dintre cei trei finaliști și deznodământul a arătat astfel: prima care își alege primul concurent este Roxana Blenche, urmată apoi de Maria Șandru și de Ionuț Belei.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Apoi a urmat un joc neașteptat și surprinzător de strategii și „lovituri”, atunci când finaliștii și-au format echipele alături de care luptă în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Roxana Blenche l-a ales pe Vincent Lointier, ceea ce a făcut-o pe Maria Șandru să decidă să ia un bucătar bun, chiar din echipa bulinelor: pe Alberto Chelu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

„Eu vreau să-mi iau oameni după sufletul meu și poate o să vă pară rău la alții, dar eu îl vreau pe Alberto în echipa mea azi”, a anunțat Maria Șandru, spre marea surpriză a tuturor.

Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Maria Șandru, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

„Băi, să mi-l ia pe Alberto?! Nu m-am așteptat la această mutare. Efectiv am simțit că mi-a dat Maria un croșeu și era să leșin”, a mărturisit Roxana Blenche, supărată că l-a pierdut pe Alberto Chelu.

„Nu am vrut să-i dau Roxanei Blenche toți bucătarii, toți bucătarii buni să-i aibă ea. Ea i-a strâns pe toți pe lângă ea, deci era Alberto trebuia să meargă la ea în echipă, au pregătit meniul, și-au făcut toată strategia. Eu nu pot să fiu a naibii?!”, a explicat Maria Șandru, la scurt timp după ce a luat surprinzătoarea decizie.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Acesta a fost momentul în care Alberto Chelu a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

„A fost dificil momentul când am auzit că Maria vrea să lucrez cu ea pentru că chiar nu o simpatizam. Am avut divergențe între noi și am avut și momente în care ne-am vorbit urât unul altuia și nu mă așteptam la lucrul acesta. Dar până l aurmă sunt un profesionist și vreau să-mi respect meserie și o să dau tot ce e mai bun și pentru Maria”, a dezvăluit Alberto Chelu, cel care a fost cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Mamă, ce mi l-a luat”, a exclamat Roxana Blenche, văzând mișcarea rivalei sale.

Finala Chefi la cuțite 2020. Gina Pistol, apariție spectaculoasă! Ce ținută de zeiță a ales vedeta... Finala Chefi la cuțite 2020. Ce echipe și-au ales Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionuț Belei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x