Antena Căutare

Doamna Rodica a luat și cuțitul, dar a cucerit și un motociclist! „Dacă știi să salți pe motor putem face o...”

Rodica Bârlea are 61 de ani și a ales să gătească o rețetă specială de prăjitură, cu care speră din suflet să cucerească inimile celor trei jurați.

Rodica Bârlea are 61 de ani și a ales să gătească o rețetă specială de prăjitură, cu care speră din suflet să cucerească inimile celor trei jurați.

Lucrează în Germania, dar a venit în țară pentru a participa la „Chefi la cuțite”. Are o diplomă de cofetar patiser și speră că norocul îi va surâde.

Nu a avut o căsnicie fericită și într-un final a decis să plece, fără nimic. Și-a refăcut viața, chiar dacă neajunsurile nu au întârziat să apară.

A gătit o rețetă specială: prăjitura „Stejărița”, prăjitură decorată cu ciocolată și alune ce imită frunzele și ghindele!

În timp ce povestea despre pasiunea sa pentru scutere, concurenta a atras atenția unui alt participant: un motociclist!

„Am și două motoare de epocă, printre alte modele. Dacă știi să salți pe motor putem face o plimbare până în Grecia și înapoi”, a fost propunerea acestuia.

Deznodământul? Concurenta a primit trei cuțite și a mers mai departe!

Nicki, o dezamăgire pentru chefi! „După opt ani de meserie să faci mizeria asta?!”... Sztupi Ede a colindat Europa pe motor și a cucerit o concurentă de la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x