Antena Căutare

Sztupi Ede a colindat Europa pe motor și a cucerit o concurentă de la „Chefi la cuțite”!

Sztupi Ede este o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! La cei 70 de ani ai săi, concurentul știe să trăiască viața la intensitate maximă!

Sztupi Ede este o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! La cei 70 de ani ai săi, concurentul știe să trăiască viața la intensitate maximă!

Păr lung, vestă de motociclist și atitudinea unui spirit liber, născut să stăpânească mulți cai putere, cam asa ar fi portretul pe scurt al lui Sztupi Ede.

Pentru a-i impresiona pe chefi, acesta a ales să gătească o rețetă de tocăniță de porc ungurească, cu mămăliguță.

Și fiindcă iubește mult motoarele, concurentul a înființat chiar și un club pentru pasionați.

Spune că soția lui a murit anul trecut, din cauza unui infarct: „Mai bine muream eu, că ei chiar îi plăcea viața. Nimeni nu a stat lângă mine 40 de ani, cum a stat soția mea. Drumuri frumoase, copii frumoși...”

Pentru cei care au ratat momentul, concurentul este cel care a cucerit-o pe doamna Rodica și i-a făcut o propunere neașteptată!

Fericit că a ajuns în sfârșit în fața chefilor, Sztupi Ede și-a spus incredibila poveste de viață, iar Scărlătescu a făcut chiar și poză cu el!

Chiar dacă nu a mers mai departe în concurs, concurentul a făcut senzație!

Doamna Rodica a luat și cuțitul, dar a cucerit și un motociclist! „Dacă știi să salți pe motor putem face o...”... Bogdan Pațurcă l-a enervat pe Dumitrescu și a primit o lecție uriașă! „Ai multă vrăjeală, prietene!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x