Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

După emisiune, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au trezit cu Scărlătescu la ușă! Ce a urmat

Fanii Chefi la cuțite s-au putut bucura de două ediții spectaculoase, în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au luptat la Titani la cuțite pentru a câștiga o statuie specială, pentru sezonul 8 al emisiunii!

Chef Cătălin Scărlătescu la Titani la cuțite

Nouă bucătari celebri din România au devenit concurenți și au resimțit din plin emoțiile competiției culinare Chefi la cuțite. După degustarea pe nevăzute, aceștia au fost împărțiți în echipe de trei și astfel, fiecare Chef a luptat pentru a pune mâna pe marele premiu al acestor ediții speciale, numite Titani la cuțite.

Am avut parte de rețete spectaculoase și de momente amuzante, iar deznodământul a fost de-a dreptul savuros: Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat statuia cu care se va mândri pe tot parcursul sezonului 8 Chefi la cuțite.

citește și: A țipat, a dansat și a făcut show! Cătălin Scărlătescu are statuie pentru sezonul 8 Chefi la cuțite! „Mamă, Sorine, ai creat un monstru”

Mândru tare de statuia sa, pe care o va ține la loc de cinste în sezonul 8 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat pe adversarii săi, spărgându-le statuile ca în filmele de acțiune!

Totuși, pe cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite îi leagă o prietenie puternică, așa că Scărlătescu a decis în cursul zilei de 1 Mai să se revanșeze față de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, după ce i-a lăsat fără statui.

citește și: Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bontea: „Nu mă așteptam să mi-o dea mie”

Chef Cătălin a mers cu casoletele pline de mici șiș cârnați, pentru a-și îmbuna „adversarii”. Chiar dacă inițial a glumit Chef Sorin Bontea că nu e suficient ca să îl ierte, micii și cârnații tot au ajuns pe grătar și au fost savurați.

Și ca fanii să se convingă că Chef Cătălin Scărlătescu chiar are un suflet mare, acesta s-a pozat alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și a arătat fanilor că nu există premiu sau bătălie ce le poate strica prietenia.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro