Antena Căutare

A țipat, a dansat și a făcut show! Cătălin Scărlătescu are statuie pentru sezonul 8 Chefi la cuțite! „Mamă, Sorine, ai creat un monstru”

După două ediții spectaculoase Titani la cuțite, Chef Cătălin Scărlătescu a demonstrat că merită din plin să aibă propria statuie!

În urma jurizării preparatelor de fine dining din ultima bătălie de la Titani la cuțite, chef Cătălin Scărlătescu a fost declarat câștigătorul statuii!

CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU A CÂȘTIGAT STATUIA DE LA TITANI LA CUȚITE

citește și: A explodat! Cătălin Scărlătescu, cuvinte grele și o criză uriașă de furie la Titani la cuțite „Las-o naiba, îți dau și cheile de la casa mea?!”

Au fost două ediții spectaculoase, în care am putut vedea nouă dintre cei mai cunoscuți bucătari ai României devenind concurenți, plini de emoții.

citește și: „Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

Sorin Bontea și echipa sa formată din trei bucătari au acordat cele mai multe voturi echipei lui Cătălin Scărlătescu și astfel, acesta a fost desemnat câștigătorul Titani la cuțite!

Mândru tare de statuia sa, pe care o va ține la loc de cinste în sezonul 8 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu s-a răzbunat pe adversarii săi, spărgându-le statuile într-un mod de-a dreptul spectaculos!

Bătălia de la Titani la cuțite s-a terminat! Cine a câștigat statuia specială pentru sezonul 8 al emisiunii... Chef Cătălin Scărlătescu, o forță a naturii ce s-a dezlănțuit! Probe de foc și rețete spectaculoase, în a doua ediție Ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x