Antena Căutare

Eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite! Ce concurent a pierdut Florin Dumitrescu

După o luptă crâncenă în bucătărie și un duel tensionat, unul dintre concurenții lui Florin Dumitrescu a primit cele mai puține puncte în urma degustării.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a probă, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

Citește și: El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală”

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

Vlăduț Manoliu a fost eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu

Deși era considerat unul dintre cei mai buni bucătari din competiția sezonului 8 Chefi la cuțite, Vlăduț Manoliu a ajuns la eliminare pe ultimele 3 poziții, alături de Zannidache Edmond Hubert (Zanni) și Silviu Costan (Foca).

Spre surprinderea chefilor, după ce Silviu Costan (Foca) a fost salvat - și mustrat după de Chef Sorin Bontea - Vlăduț Manoliu a primit cel mai mic punctaj al serii și a fost eliminat din echipa lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Bucătarul lui Conor McGregor a venit la Chefi la cuțite! Vladut Manoliu: "Am învățat bucătărie cu palme după cap și pumni în masa"

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au exprimat regretele privind verdictul, surprinși de cum a gătit Vlăduț în duelul ediției 33 Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” că să savurezi momentul!

Preparatul “cu aripi de îngerași” al lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea! Ce punctaj imposibil a vrut s... Chef Bontea i-a surprins pe toți și a folosit o amuletă la eliminare! Ce a putut să facă propriei echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x