Antena Căutare

Emilia Mirea este balerina care a pregătit juraților „Chefi la cuțite” o surpriză uriașă

Emilia Mirea are 48 de ani, este președinte de ONG și a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” îmbrăcată ca o adevărată balerină, pentru a-i lua prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Emilia Mirea, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a decis să pregătească celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” un preparat ieșit din comun.

Fără emoții, Emilia Mirea a sperat că îi va impresiona pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu doar cu rețeta aleasă, ci și cu apariția sa! Dornică să facă spectacol, concurenta a dezvăluit ce intenții se ascund în spatele ținutei sale de balerină!

Emilia Mirea a pregătit o surpriză pentru jurații Chefi la cuțite

„Astăzi, după cum vedeți, sunt îmbrăcată în balerină. Vreau să derutez puțin chefii. Apariția mea și costumația mea sunt lucruri contrare, în contrast față de ceea ce voi găti. Vreau să fac un pic de spectacol, ca să zic așa, pentru că este lumea mea”, a dezvăluit aceasta încrezătoare.

citește și: Cine a câștigat amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”, oferită de chef Liviu Chiorpec

Cloșurile au fost ridicate și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit în farfurie o rețetă de mâncare de fasole, dar porționată în două, în mijloc fiind fire de ceapă verde, dar și un pahar de tărie puternică.

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

Pălinca i-a cam dat bătăi de cap lui Cătălin Scărlătescu și toți au fost uimiți de platingul farfuriei. Jurații „Chefi la cuțite” au încercat să-și dea seama cine a gătit, dar surpriza a fost uriașă atunci când Emilia Mirea și-a făcut apariția în platoul emisiunii.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Adrian Gabor a făcut show la „Chefi la cuțite” și toți au râs cu lacrimi! „Dacă nu vii tu la noi, atunci venim noi la ti... Lovitură grea pentru cei trei chefi! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x