Antena Căutare

Emilia Mirea, moment magic de balet în platoul „Chefi la cuțite”! Ce poveste emoționantă a ascuns în farfurie

După ce a pregătit o rețetă specială de mâncare de fasole la „Chefi la cuțite”, Emilia Mirea și-a făcut apariția în fața celor trei jurați, în pași de balet!

Emilia Mirea, moment magic de balet în platoul „Chefi la cuțite”! Ce poveste emoționantă a ascuns în farfurie Galerie
Emilia Mirea, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta nu a fost deloc ezitantă și și-a dorit să aibă o ținută cu adevărat specială atunci când îi întâlnește pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Și surpriza a fost uriașă pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”, atunci când concurenta și-a făcut apariția în platoul emisiunii, oferind un moment magic de balet.

Emilia Mirea, apariție emoționantă la emisiunea Chefi la cuțite

„Sunt din Brașov, sunt președintele unui ONG și încerc să ajut copiii cu dizabilități, în special pe cei cu autism, printre care, din păcate, și unicul meu copil. Luptăm. Este o luptă, o luptă foarte grea, fiindcă din păcate trăim într-o lume în care dacă ești diferit nu e bine (…). Simt că este copilul meu, dar nu îmi aparține. De ce?

citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

Fiindcă face parte din altă lume, eu trebuie să învăț cine este și cum este, și asta fac secundă de secundă. Încă mai avem foarte mult de lucru. El va avea 30 de ani atunci când va fi ca un tânăr de 18 ani.

Nu este ușor, este o suferință de neimaginat. Dar am dreptul să visez și să sper. Lumea mă întreabă de unde am putere și răspunsul este că vreau să fac om din copilul meu”, a dezvăluit Emilia Mirea.

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

Apoi, concurenta a dezvăluit ce poveste a ascuns în farfurie și de ce a aranjat astfel mâncarea de fasole. Iar explicațiile sale i-au lăsat fără cuvinte pe chefi, care au fost de-a dreptul emoționați.

„Noi nu știm povestea care se află în spate. Mâncarea nu a fost ieșită din comun. Dar cu siguranță astăzi ne-ați transmis un mesaj”, i-a zis Florin Dumitrescu la final, după ce concurenta a primit doar un singur cuțit.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea, invidios pe Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în bucătăria „Chefi la cuțtie”: „E mai mare decât al meu... Florin Ristei și Carmen Grebenișan au făcut show în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x