Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
În această ediție a super show-ului „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a ales să facă o rețetă specială, dar extrem de clasică, de homar Thermidor, în timp ce Florin Dumitrescu a gătit o supă cremă cu Saint Jacques. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a gătit black cod în stil asiatic, cu o bogăție de ingrediente.
Amuleta 19 este una extrem de puternică și cei trei mai au la dispoziție doar șase bonusuri pentru acest sezon.
Emoțiile au fost uriașe atunci când juratul acestei ediții, Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani, a analizat și a degustat farfuriile prezentate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Surpriză la degustare! Ce farfurie a pregătit Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”: „Poți să servești pe Titanic farfuria ... Magicianul Robert Tudor, numere spectaculoase de magie la „Chefi la cuțite”! „Joc poker cu Sorin Bontea”...