Antena Căutare

Surpriză la degustare! Ce farfurie a pregătit Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”: „Poți să servești pe Titanic farfuria asta”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a degusta farfuriile pregătite.

Surpriză la degustare! Ce farfurie a pregătit Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”:  „Poți să servești pe Titanic farfuria asta”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Pentru amuleta 19 pusă la bătaie de Gina Pistol în sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari au fost nevoiți să pregătească preparate rafinate, care să iasă în evidență prin plating și savoare.

citește și: De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes

Miza este uriașă și la fel este și nivelul de emoții pentru cei trei jurați, care mai au la dispoziție doar șase amulete! Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani, este cel care urmează să-i jurizeze pentru a decide cine a gătit cel mai bine dintre toți.

Sorin Bontea a pregătit o rețetă de homar Thermidor, Florin Dumitrescu a mizat pe o supă cremă cu Saint Jacques, iar Cătălin Scărlătescu a gătit black cod.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală

Cei trei s-au reîntâlnit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a degusta preparatele și pentru a analiza ce a gătit fiecare.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Laurențiu Zediu a renunțat la corporație din pasiune pentru bucătărie! Concurentul de la „Chefi la cuțite” i-a surprins ... Emoții uriașe pentru jurații „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat la degustare: „Mi-a căzut tavanul în cap”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x