Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ernesto de la Chefi la cuțite, dezvăluire incredibilă despre câștigătorul Chefi la cuțite! Poza ce i-a pus pe fani pe jar

În sezoul 7 al emisiunii Chefi la cuțite am avut parte nu doar de rețete delicioase și de momente pline de tensiune în bucătărie, ci și de povești incredibile de viață și concurenți „delicioși”! Unul dintre ei este și Ernesto Dosman!

Ernesto Dosman de la Chefi la cuțite

Ernesto Dosman, un bucătar extrem de priceput, a reușit să facă senzație încă din perioada de degustări pe nevăzute și ambiția și priceperea l-au ajutat să ajungă în echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu, primind chiar cuțitul de aur!

„Primirea cuțitului de aur de la Chef Florin Dumitrescu a fost un moment total neașteptat și am fost foarte fericit să-l primesc, pentru că știu responsabilitatea obținerii și ce înseamnă pentru concursul Chef la cuțite”

Chiar dacă nu a reușit să ajungă în finală, Ernesto Dosman a cucerit numeroși români! La scurt timp după terminarea sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite, concurentul a transmis un mesaj:

Ernesto de la Chefi la cuțite, dezvăluire incredibilă despre câștigătorul Chefi la cuțite! Poza ce i-a pus pe fani pe jar

Ernesto Dosman și Alexandru Comerzan

„Felicitări Alexandru Comerzan tuot sacrificiu ce ai făcut in sezon #7 Chef La cutite ai meritat sa câștig.

Sunteți un Bucatar profesionist și o persoana excelenta si un adevarul Cutite de Aur , me bucur ca am avut o oportunitate sa ta cunuosc , Felicitări și succes in continuare”, acesta a fost simpaticul mesaj transmis de către Ernesto Dosman lui Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite.

Video