Antena Căutare

Fanii „Chefi la cuțite” au râs cu lacrimi! Sorin Bontea, video de senzație pe Instagram: „Eu mor”

Chef Sorin Bontea a reușit să facă senzație pe pagina sa de Instagram! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a vrut să filmeze un mesaj serios, dar câinele său a avut alte planuri și a ieșit spectacol!

Fanii „Chefi la cuțite” au râs cu lacrimi! Sorin Bontea, video de senzație pe Instagram: „Eu mor”
Sorin Bontea face senzație pe Instagram

Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România și are mai bine de jumătate de milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Recent, acesta a reușit să își surprindă fanii cu un clip video extrem de amuzant.

Chef Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” face senzație pe Instagram

Chef Sorin Bontea încerca să fie serios și să înregistreze un mesaj prin intermediul unui video, doar că lucrurile s-au schimbat radical atunci când sunete ciudate au început să se audă pe fundal și juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a început să râdă copios.

citește și: Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, selfie ce a pus fanii pe jar! „Cum puteți transmite atâta iubire dintr-o poză?”

Se pare că animalul de companie al lui Chef Sorin Bontea l-a „faultat” pe stăpânul său, care încerca să fie serios.

citește și: Sorin Bontea a gătit pentru Madonna și Van Damme! Juratul are o condiție dură pentru copii! Ce le-a interzis

Pentru cei care nu știu, vedeta are un câine din rasa Beagle, pe nume Snoop, pe care îl iubește și îl răsfață extrem de mult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a câștigat sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, Sorin Bontea nu a uitat cât de dulce e gustul victoriei și pare mai pregătit ca oricând să își înfrunte colegii de platou, pe Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8Chefi la cuțite”!

citește și: Sorin Bontea îl face bucățele pe Dorian Popa la pătrățele! Cum arată juratul emisiunii "Chefi la cuțite" cu un abdomen de invidiat | Foto

Când începe sezonul 8 Chefi la cuțite, la Antena 1

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuțite, urmate de o seară de dramă intensă în Sacrificiul și muzică de neoprit în cadrul celui de-al nouălea sezon X Factor!

Chefi la cuțite se va servi în cel de-al optulea sezon în porții generoase, în fiecare seară de luni până miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite în scurt timp telespectatorilor.

Sezonul 8 „Chefi la cuțite” vine cu mai multe porții de show, în fiecare săptămână! Vestea momentului pentru fani... Gina Felea și Ruxi Opulenta fac spectacol la „Chefi la cuțite”! În noul sezon participă personaje celebre din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x