Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Sorin Bontea îl face bucățele pe Dorian Popa la pătrățele! Cum arată juratul emisiunii "Chefi la cuțite" cu un abdomen de invidiat | Foto

Acum e unul dintre cei mai cunoscuți chefi din țară, însă iată cum arăta Sorin Bontea în urmă cu aproape 30 de ani! Vedeta a publicat o imagine de la mare, unde își etala pătrățelele!

Sorin Bontea

Toată lumea îl știe Sorin Bontea, însă puțini știu cum arăta aceste în urmă cu 30 de ani! Avea abdomen cu pătrățele și putea fi ușor comparat cu Dorian Popa!

Imagine cu Sorin Bontea în urmă cu aproape 30 de ani!

Sorin Bontea este unul dintre jurații emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1 și se înscrie și pe lista celor mai apreciate vedete de la noi. Acesta și-a arătat adevărata latură în ceea ce-l privește în emisiunea Asia Express, acolo unde a mers alături de Răzvan Fodor și de unde s-au întors și câștigători.

Ei bine, dacă acum toată lumea îl cunoaște la orice pas, iată că puțini știu totuși cum arăta cheful în urmă cu aproape 30 de ani.

Connect-R a vrut să facă un gest de omenie, dar a rămas fără cuvinte! Artistul, dezamăgit de o cerșetoare: “M-am simțit prost“

Acesta a publicat pe pagina sa de socializare o imagine de la mare, alături de mai mulți prieteni, și surprinzător sau nu, Sorin Bontea își etala pătrățelele și corpul bine lucrat, exact cum fac în prezent zeci de vedete masculine de la noi, precum și Dorian Popa, cu care astfel a fost ”comparat” în comentarii.

Unul dintre fani i-a spus juratului că artistul ar fi invidios pe el dacă l-ar vedea, iar acesta imediat a răspuns.

”La asta nu m-am gândit 🤣”, a scris el amuzat de situație

Sorin Bontea, pasionat de sport în copilărie!

Dacă vă întrebați cum a reușit să aibă un așa corp, ei bine, juratul a fost foarte pasionat de sport și mergea mai tot timpul la antrenamente. Prin activitățile sale s-au numărat boxul, halterele, dar și înotul!

„Îmi amintesc că aveam vreo 10, 12 ani și mergeam la antrenamente la box. E un sport minunat, foarte bun pentru rezistență, pentru strategie, dacă vreți. Apoi, am făcut și haltere, la același club, pe vremea aceea se numea 23 August, și țin minte că în aceeași sală se antrena și Nicu Vlad, care încă nu ajunsese campion. Iar de înotat am învățat mergând la sărituri în apă. De sportul ăsta m-am apucat devreme, pe la 8 ani și mi-a plăcut cred cel mai mult. Uneori mai merg și acum la sărituri, mult mai rar, ce-i drept, și nici nu îmi mai reușește ca pe vremuri”, spune Sorin Bontea.

Dorian Popa, cadou de sute de mii de euro pentru iubita lui! Ce i-a cumpărat lui Babs, de ziua ei | Foto

Pe Sorin Bontea îl puteți vedea în sezonul 8 Chefi la cuțite, care începe în această toamnă la Antena 1. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite în scurt timp telespectatorilor.

Recomandari