Fanii lui Chef Florin Dumitrescu, în alertă! Juratul Chefi la cuțite, anunț important: „Nu este momentul”

Chef Florin Dumitrescu și-a pus fanii pe jar cu ultimele poze postate pe contul său de Facebook. Juratul emisiunii Chefi la cuțite i-a făcut pe mulți să se întrebe ce se întâmplă cu el!

Fanii lui Chef Florin Dumitrescu au fost uimiți de ultimele fotografii

Așa cum ne-a obișnuit deja, Chef Florin Dumitrescu este extrem de activ pe conturile sale de Facebook și Instagram, neratând ocazia să împartă cu fanii ultimele sale peripeții. De data aceasta, juratul emisiunii Chefi la cuțite a plecat într-o super excursie la Ierusalim, alături de frumoasa lui soție.

Cei doi au fugit din țară și au ales să viziteze locuri sfinte, dar și să se plimbe prin magazine sau pe la tot felul de obiective turistice. Aceștia au fost extrem de prudenți, alegând să poarte în permanență măști de protecție.

„Fie că este corona, gripă, raceală, ebola sau altceva, în perioada asta este mai safe să călătorești cu mască”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, încă de când a ajuns în aeroport.

citește și: Bad Angie de la Chefi la cuțite, bombă sexy! Poze de infarct cu preferata lui Scărlătescu

„Treceți măi acasă... 😨 Nu este momentul”, au comentat unii dintre admiratori, sfătuindu-i să lase vacanțele exotice și să stea acasă, în siguranță.

Așa cum era de așteptat, imaginea cu juratul emisiunii Chefi la cuțite a făcut senzație, adunând mii de like-uri și comentarii.

Dacă mulți s-au speriat initial că Chef Dumitrescu e bolnav sau a pățit ceva mai greu, ulterior toată lumea a respirat ușurată!

Ultimele știri