Antena Căutare

Femeie de carieră versus ”chefi la cuțite”: ”Voi ajunge în finală, sunt convinsă”! Chefii, derutați de farfuria concurentei

Ina Hanganu, are 48 de ani, este consultant de business și are un motto în viață: consideră că lucrurile făcute bine sunt făcute de ea. Întotdeauna!

Ina Hanganu, are 48 de ani, este consultant de business și are un motto în viață: consideră că lucrurile făcute bine sunt făcute de ea. Întotdeauna!

Însă mai are ceva de spus: este pasionată de bucătărie și dorește să le arate chefilor ce știe să facă în materie de artă culinară.

Doamna se laudă cu propria afacere, însă nu neglijează deloc bucătăria.

”Voi ajunge în finală, sunt convinsă, iar cu această convingere, chefii voi decide că merit să câștig”.

Doar că germenii nu prea s-au împrietenit cu chefii, atunci când aceștia au degustat salata cu dessing de lime din farfuria doamnei.

”Vă rog să explicați care a fost ideea de bussines a acestei farfurii”, i-au spus chefii care n-au fost impresionați absolut deloc.

Nu-i nimic, poate data viitoare!

Traficant de stupefiante, redescoperit în tainele bucătăriei: ”Băi, cât de nebun să fii să ne aduci așa ceva în farfurie... Mai bine renunță la nevastă decât la gătit! ”Când o să mor, o să fiu tot în bucătărie!” Chefii, ”DA” pentru o farfurie g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x