Fiica lui Sorin Bontea a făcut senzație într-o rochie mulată. Cum a apărut Miruna, la un eveniment: „Zeiță”

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, a făcut senzație pe Instagram cu o fotografie în care apare purtând o superbă rochie neagră, mulată, cu despicătură.

Miruna, fata celebrului jurat de la „Chefi la cuțite”, a făcut senzație pe Instagram

Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Sorin Bontea se mândrește din plin cu cei doi copii ai săi, Miruna și Iulian. Chiar dacă este extrem de discret în privința vieții sale private, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 nu ezită să își exprime mândria, ori de câte ori are ocazie.

Recent, fiica lui s-a fotografiat în timp ce purta o superbă rochie neagră, mulată, cu despicătură, la un eveniment din Snagov.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”, a făcut senzație într-o rochie mulată

În luna iulie a acestui an, Miruna Bontea va împlini frumoasa vârstă de 19 ani și, ca orice tânără de vârsta ei, aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și pasionată de ținutele elegante.

Acest lucru se poate vedea și în ultima postare a tinerei, care a făcut imediat senzație și a adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc pe Instagram.

Citește și: Sorin Bontea, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum, după vacanța de la „Chefi la cuțite”

Îmbrăcată cu o superbă rochie neagră, din material lucios, mulată și cu despicătură, Miruna Bontea a arătat ca o adevărată „zeiță”, așa cum au spus chiar cunoscuții.

Ținuta elegantă i-a pus de minune în valoare trupul zvelt și fiica lui Sorin Bontea i-a convins pe toți că nu mai este fetița pe care am văzut-o în urmă cu niște ani în platoul „Chefi la cuțite”, ci o adevărată domnișoară.

Și în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o vedem pe Miruna, atunci când rudele și apropiații chefilor au transmis mesaje emoționante în semifinală. Sorin Bontea și-a stăpânit cu greu lacrimile atunci când a văzut-o pe fiica sa și a fost mai mult decât mândru de „fata lui tata”.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Ultimele știri